icon

Supermatka

kykka
21. jan 2014

Castokrat sa mi tu na modrom koniku stane, ze vidim, ako sa niektore zeny castuju touto nalepkou "supermatka". 😀 Co to vlastne znamena? Nafotenie celych satnikov? Alebo, co idem kupit mojmu dietatu? Alebo ake su to uzasne a milujuce zeny a matky, lepsich niet? Ja si myslim, ze nazov supermatka neexistuje. Existuju len realne zeny, ktore vedia, ze nikdy nebudu perfektne, ale aj napriek tomu sa snazia byt najlepsimi matkami, akymi len mozu... Podla mna, ked tu niekto cely den vycapuje, co vsetko robi pre svoje deti (divne, ze maju na to cas) a pri tom v reale si deti skoro ani nevsimaju, tak je to riadne pokrytectvo a radsej by sa mali zdokonalovat vo vychove deti ako vo virtualnom internetovom svete... V podstate je mi to uplne jedno, len taka mala rada par mamickam. 🙂

kvetinqa
21. jan 2014

@shibaba prihlasujes sa este aj stvrtykrat..... @kykka tiez len ziram...trosku si paranoidna, nie?!

shibaba
21. jan 2014

@kykka A papala si dnes liečiky? Tu sa kukni https://www.modrykonik.sk/forum/chcem-schudnut/da-sa-schudnut-brusakmi/ takže si akože sama položím otázku a potom si niekoľkokrát aj poradím? Alebo inak "Takže muj tata, neni muj tata?". Paranoja je nebezpečné ochorenie, pokiaľ nie je pod lek.dohľadom. Mimochodom, ja ťa úprimne obdivujem, veď ty si nová Sybila, pozrieš sa na MK na prosbu o radu cuzieho človeka, kt. nepoznáš ani nevidíš, no hneď vieš, že klame, čítaš naše reakcie a ty vieš, že sme vlastne jedna :o. Maj sa fajn a prajem ti do budúcnosti veľa, veľa ...no, hlavne toho zdravíčka 😅

seemani
21. jan 2014

@gubcikova neviem ako ty, ale my sa bavíme :D

seemani
21. jan 2014

@shibaba toto si zabila s tou témou... 🙂 zachvílu tu budem za schyzofrenika

seemani
21. jan 2014

@shibaba veľmi sa smejem na tomto, : takže si sama položím otázku a potom si niekoľko krát poradím 🙂

shibaba
21. jan 2014

@seemani Jaj, ale som šikovná, keď som nad tým cvičením len tak doma - sama , teda len jedna JA uvažovala ,nič mi nenapadlo, ale hneď ako som sa NARAZ prihlásila pod niekoľkými nickmi na MK, zrazu som mala toľko nápadov ako efektívne cvičiť 😀 😀 😀

ematko29
21. jan 2014

@kykka presne si to vystihla,dieťa im služi ako vylepšenie imidžu.táte veta je uplne trefná 🙂

babaker
21. jan 2014

...

kykka
autor
22. jan 2014

@seemani
@shibaba Chod sa dat liecit. Mas tu pozakladanych spustu nickov a zamorujes cely internet. Tvoj styl pisania je tu tak znamy, ze sa divim, ze ta este admini nestopli. Najprv zabrdas do mamiciek, aby si sa mohla hadat a potom nahodou sa tu objavi osoba, ktora ta obranuje a s ktorou si vypisujes jednovetne odpovede so smajlikmi. Ako jabadaba a zuzkaanicka v jednom. Jedna a ta ista osoba sa rozprava sama so sebou.. Lutujem ta, zrejme niesi celkom v poriadku a si na liekoch. Rozpravas sa sama so sebou, je to divne, a ked sa niekto sam zapozera na tvoje prispevky tu, tak pochopi, ze si jedna a ta ista osoba, lebo si sa prihlasila len preto, aby si obranila shibabu. Uz ani nemam chut sem chodit prave kvoli takym chorym ludom ako si ty. Ako som si dnes rano narychlo modry konik zapla, tak si to aj vypnem a idem sa venovat zmysluplnejsim cinnostiam. 😅 to je asi to, co ta najviac vytoci, ked si ta nikto nevsima, ze? ☹ Lutujem ta....

kykka
autor
22. jan 2014

@kvetinqa @kvetinqa Pozri si temu - Prespavanie 15 rocnej dcery u otca - a pozri si, co tam stvarala jabadaba a zuzkaanicka. Je to jedna a ta ista schizofrenicka osoba, tam sa to aj dost ludi potvrdilo, rozpravala sa sama so sebou skoro az cez 3 strany... Kazdy, kto je co len trosku bystrejsi spozna podla tych dialogov, o co ide. je to smutne a odvtedy sem velmi nechodim, nevyhoda je, ze nevies, kto je na druhej strane pocitaca... Chod teda do tej temy - prespavanie 15 rocnej dcery u otca cez vikendy a tam mi kuwait napisala, ze zuzkaanicka, jabadaba a zita19 je jedna a ta ista osoba, ktora trpi schizofreniou. Ten pripspevok jej okamzite zmazali, aby nikto nevidel pravdu. Potom si pozri prispevky od strany 18 a vyssie - rozhovory medzi jabadaba, zuzkaanicka a zita19 a pochopis aj sama, co to tam tato osoba stvarala a porovnaj styl pisania so seemani a shibaba... Myslim, ze kazdy chytry clovek rozpozna o co ide... Prave kvoli tomu zrejme s modrym konikom skoncim. Mrhas tu cas na ludi, ktori si to ani nezasluzia. Je dobre sem chodit po radu a inspiracie, ale nic viac. Ja si odteraz aspon 2 mesiace modry konik radsej neotvorim...

kykka
autor
22. jan 2014

@kvetinqa Sorry, na strane 18 ma kuwait tu spravu zmazanu a nie zita 19, ale zuzkat1, jabadaba a zuzkaanicka je jedna a ta ista osoba..

sissmiss
22. jan 2014

@kykka citujem ta: "Pekne si to napisala. Ja tiez nechapem, co je to za modu prezentovat sa okoliu ako supermatka a pritom doma, su uplne ine."

aj ty sa tu teraz nejako prezentujes. A tiez to doma moze byt uplne ine. Niekto tu prezentuje ze da 3mesacnemu babatku cesnacku s chlebom a ked ina matka zareaguje na tolku sprostotu dostane nalepku supermatka. Akoby chciet byt super bolo nieco zle. Tiez si pouzila meno supermatka ako hanlive.

Ak mas problemy so sebavedomim, alebo si so sebou nespokojna, skus to riesit u seba, ociernovanim inych sa tvoja hodnota zvysi len naoko. Su zeny ktore stihaju aj domacnost, aj sa kvalitne a s laskou venuju detom, aj maju skvele manzelstvo. Mozno dokonca si dovolia aj dobre zarabat a nemat financne tazkosti a nemaju zdr.problemy. A niekto pri tom pukne zavistou. Niekomu sa dari lahsie, inemu tazsie, niekto si musi vsetko tu na svete oddriet, niekomu lahsie a so stastim pripadne vacsi kus, ale divat sa stale na inych a zavidiet im tvoj zivot este znekvalitni.

seemani
22. jan 2014

@kykka jaký štýl písania o čom tu točíš?? Len preto, že tu pár ľudí ovláda spisovnú slovenčinu, dokáže používať interpunkčné znamienka a vie sa vyjadrovať ešte neznamená, že je to jedna a tá istá osoba.. Ale čo ťa budem presviedčať, jasné, som to ja, nebudem predsa zatĺkať, keď už tvoje bystré oko sťa orol statný ma už odhalilo.. a som aj @kvetinqa a aj @ematko29 (vidíš dala som za pravdu aj tebe, nie som až taká zlá, že? ) a keby si ty vedela koľko nickov tu ešte mám a budem ťa sledovať na každom kroku a zničím ti tvoj ružový svet..
A dva mesaice je krátka doba, ja by som ti navrhovala neprísť sem aspoň...nikdy... Aspoň tu nebude číhať paranoja na každom rohu.. Všetci sme tu za jedného, len ty si lietadlo..
A keďže nevieš čítať medzi riadkami, tak to zhrniem: ja lutujem teba, ale fakt úprimne a z celého srdca. Taký ako ty majú strašne ..strašne ťažký život... Ano skús niečo zmysluplnejšie...hmm..napríklad liečbu?? Pretože na tvoj problém existuje skutočná diagnóza, nie ako tá moja "schyzofrénia" ... 🙂 Pekný deň a nezabudni skontrolovať sporák a svetlo v kúpelni...

seemani
22. jan 2014

@sissmiss a teraz ju aj šlak trafí kým príde na to, či nie sme jedna a tá istá osoba.. len jej tam nebude sedieť štýl písania 😅

katfan
22. jan 2014

@seemani ty koki,ona je vážne chorá 😀

sissmiss
22. jan 2014

@seemani len ci nahodou ja nie som ona 😕 😕 😕 😨 😨 😨 Pozri styl pisania, nepouzivam diakritiku, ale interpunkcne znamienka ano 😕 😅 😕 😅 😕 😅

rush
22. jan 2014

@kykka no na to ze namas cas tu vysedavat celkom stihas sledovat dianie okolo @seemani @shibaba
akoze ja som registrovana od 2009 ale tento konflikt sa mi este nepodarilo nikdy odhalit..asi tu sedim menej ako ty? no hlavne nech sa kazdy stara o seba...este lepsie o deticky...taketo trapne temy...ja to vzdy ignorujem...uz 5rokov...neviem naco com dnes reagovala...asi lebo deti sa krasne hraju s legom a ja konecne v klude pijem svoju rannu kavu 😀 to tu uz davno nebolo..

seemani
22. jan 2014

@sissmiss úúúha teraz si ma dostala... 😖 som prudko zmetená ..

seemani
22. jan 2014

@rush keby len okolo nás dvoch, ale ona tu už vyzistila niekoľko nickov, ktoré patria jednej osobe.. 🙂

sissmiss
22. jan 2014

@seemani coze teba, ale seba som zmiatla totalne, sa bojim ist pozriet do zrkadla kto tam bude 😨

sissmiss
22. jan 2014

@seemani ouc, pozri na tvoj nick a moj nick...ja tam vidim podobnost. Konec toto, ja som asi aj ty

jamabe
22. jan 2014

@zuzkaanicka @jabada - ženy, opäť vás odhalili!!! 😀

seemani
22. jan 2014

@sissmiss a som tak schyzofrenická že už ani neviem kto som :D.. ráno mamička večer kamionista... 😝

seemani
22. jan 2014

@jamabe pokorne priznávam to som ja @zuzkaanicka @jabada

jamabe
22. jan 2014

@seemani No len na tejto fotke máš nejaké iné vlasy... si si istá?? 😀

maca_p
22. jan 2014

uz by mali premenovat temu 😀

seemani
22. jan 2014

@jamabe to je starý účes, vieš musím sa nejak maskovať 😀

mima4
22. jan 2014

@maca_p daj navrh 😉

maca_p
22. jan 2014

@mima4 ja nie, ja nechodim zalovat 😉

katka1981
22. jan 2014

@kykka, podla mna supermatka moze byt aj celebrita. Aj celebrita sa vidi ako uzasna bytost, len my ostatni ju vnimame trosku inak. Podla mna skutocna supermatka je ta, ktora je stastna. Obcas taka byvam aj ja, ked som kludna, dokazem zrelaxovat, dieta ma dobru naladu, par dni som takych konecne uz zazila aj ja. Je to ten pocit, akoby zastal cas, a mne prave ten dany moment vyhovuje. Vacsinou ho zazivam v kuchyni pri kave s MM, dcerka sa hra, alebo si popiskuje, ked je doma pohoda, ziadny krik, ziadny plac. Vtedy prezivam to najkrajsie blaho. Ale ten pocit, nie je o mne, ale je to pohoda celej rodiny. Supermatka je potom asi egoista, ktovie, alebo len nevie spravne pomenovat svoje pocity, nevie sa lepsie definovat. Alebo sa snazi prezentovat ako supermatka. Ale nam to moze byt uplne fuk, mne teda je. Mna zuajima len pohoda u nas doma 😀