icon

Supermatka

kykka
21. jan 2014

Castokrat sa mi tu na modrom koniku stane, ze vidim, ako sa niektore zeny castuju touto nalepkou "supermatka". 😀 Co to vlastne znamena? Nafotenie celych satnikov? Alebo, co idem kupit mojmu dietatu? Alebo ake su to uzasne a milujuce zeny a matky, lepsich niet? Ja si myslim, ze nazov supermatka neexistuje. Existuju len realne zeny, ktore vedia, ze nikdy nebudu perfektne, ale aj napriek tomu sa snazia byt najlepsimi matkami, akymi len mozu... Podla mna, ked tu niekto cely den vycapuje, co vsetko robi pre svoje deti (divne, ze maju na to cas) a pri tom v reale si deti skoro ani nevsimaju, tak je to riadne pokrytectvo a radsej by sa mali zdokonalovat vo vychove deti ako vo virtualnom internetovom svete... V podstate je mi to uplne jedno, len taka mala rada par mamickam. 🙂

katka1981
22. jan 2014

@kykka, prepac, teraz mimo temu. Viacere tu napominas, ze maju 2 nicky. O co ti proism ta ide? Dokonca si tu spomenula kocku @zuzkaanicka kt. osobne poznam. Ta rozhodne dva nicky nema. A koniec koncov, kto by tu mal aj 4 nicky, co s tym spravis? Je to jeho zodpovednost, svedomie a jeho problem. Ty sa tym nezatazuj. Myslim si ze vies aj krajsie travit svoj cas. Ako fakt to myslim v dobrom.

shibaba
22. jan 2014

@seemani áno, teraz mám totiž už tri týždne vyrovnané ryšavé vlasy 😎 , ale ozaj len v tejto chvíli. Keď pôjdem o hodinu pred zrkadlo uvidím, koho tam nájdem 😉 .Ale je to super, človek aspoň nikdy nie je SÁM !!!

katka1981
22. jan 2014

@seemani, ved to je skvele, porad si sam 😀 😀 😀

katka1981
22. jan 2014

Kocky nejak sa tu stracam, nakoniec budem zmatena, ze kto vlastne som. Tato tema k nicomu nevedie a najhorsie je, ze tu vypukla schiza a mam obavy, ze si niekto nedaval spravne lieky. Lucim sa s vami s heslom. Nech brouka ziiiit. A admini by mali zvazit stopnutie. Pekny den vsetkym 🙂

shibaba
22. jan 2014

@katka1981 Keď kykka vraví, že @zuzkaanicka má dva nicky, tak má a basta !!! Kto vie, ten prostie vie a kto neužíva lieky , ten hneď vie aj, kto klame , keď žiada o radu v diskusii 😖 . Nie každý má dar jasnovidectva 😅 .
Je kykka vlastne kykka? Ja som kykka? Kto je kykka? Kto ešte je kykka? Priveľa nejasných otázok, na ne pozná odpoveď len ona - "tamtadadá" , no jedine Kykka 😀 😀 😀

ritusuk
22. jan 2014

ja si myslim,ze niekedy toto oznacenie prischne zene nepravom.v mojom okoli som jedina zenska s troma detmi a zaroven jedina,ktora okolo toho vela nenakvaka a predstav si,ludom vadi aj to.niekedy mam pocit,ze ak by ma tu ludia videli umorenu,s mastnymi vlasmi,v teplakoch,s kruhmi pod ocami a penou okolo ust,tak by boli spokojnejsi a privetivejsi...nejde im do hlavy,preco sa nestazujem a potom vznikaju rozne konspiracne teorie ;)

prasiatko30
22. jan 2014

Zase sa nudite 🙄

katka1981
22. jan 2014

@shibaba, ale aj ty mas dva nicky, ci som zle citala? Je to strasne. Nemozem to citat, lebo ozaj sa mozem dostat do ustavu. Fakt nieco tak chore som necitala este na koni. Ked ma podozreie, nech povie adminovi. Uz sme vsetky podozrive... Som zvedava aku osobu prisije najnovsie mne. Mozno teba 😀

shibaba
22. jan 2014

@prasiatko30 Pravdu máš, nudím sa...vieš čo? Idem zo sebou niečo spraviť...chcelo by to zmenu 😀 😀 😀

seemani
22. jan 2014

@shibaba ty si sa nejak do tho vžila.. každopádne kykka nepríde min 2 mesiace, podľa toho, či lekári skonštatujú, že jej stav sa zlepšil a pustia ju domov, alebo sa jej pobyt predĺži. preto ten nejasný dátum návratu.. ale to už bdue táto téma dávno zamknutá (dávam tomu tam 1 deň) a žial, my sa už nedozvieme ako sa kykka rozvýja.. alebo dozvieme? Veď ju sledujeme nie? Možno sme jej najlepšie priateľky a možno bývame hneď vedľa 🙂 nikdy nevieš, kto je tvoj sused 🙂
Ach jaaj, admin by mal zastaviť toto šialenstvo, určite sme už zašli priďaleko...

shibaba
22. jan 2014

@katka1981 Ježíš,si to neštudovala poriadne :o! Kykka predsa jasne videla v sklenenej guli, keď dvakrát ponad ňu švihla jašteričím chvostom, že mám nicky ŠTYRI 😀 !!! Sústreď sa, prosím ťa, lebo budeš piaty nick 😅 😅 😅

seemani
22. jan 2014

@katka1981 @shibaba je tu za nás všetky teraz si píšem sama so sebu 😀
agrh začínam sa vtom strácať, asi mi aj počítač zblbne z toľkého odhlasovania a prihlasovania.. sa čudujem, že som sa ešte nepomýlila.. držím krok

shibaba
22. jan 2014

@seemani Áno, súhlas... Včera a aj dnes mám taký oddychový deň, tak som trochu "ujela"... 😉 .Veď sa stretneme 😀 😀 😀

katka1981
22. jan 2014

@shibaba, @seemani, kocky fakt vazne, treba to zablokovat. Toto je horsie ako virus. Neviem ci je to pocasim, alebo ze som nemala kavu, ale necitim sa vo svojej kozi. Zmagorite ma uz nacisto 😀 Chodte radsej do inej temy, ja vazne odchadzam a uz ma nevolajte 😀

evinaz
22. jan 2014

baby, prečítala som celú diskusiu a bavíííím sa teda poriadne 😀 ale ste mi urobili deň 🙂 nie je nič lepšie, ako sa zasmiať na ľudskej hlúposti pri fajnej voňavej kávičke 😀
@kykka máš v hlave poriadny zmätok, ale vieš koľkým ľuďom si urobila dobrú náladu? 😀D ešte niečo napííííííš, nech sa ešte môžeme zasmiaaať 😀

seemani
22. jan 2014

@evinaz podozirvo veľa osôb tu pije kávu, tu niečo nie je v poriadku 😀

evinaz
22. jan 2014

@seemani veď ale to je predsa úplne normálne, aj keď sme všetci schyzofrenici, sme v pravej podstate jedna a tá istá osoba a preto pijeme kávu všetci naraz 😀

shibaba
22. jan 2014

@seemani Okej, už ozaj končím 😨 . Musím navariť obed...Ozaj, pre koľko osôb mám prestrieť stôl? 😅 😅 😅

evinaz
22. jan 2014

@shibaba veď len pre jednu, nieeee? imaginárne nicky predsa neobedujú 🙂

seemani
22. jan 2014

@shibaba ja tiež varím obed. ach jaj, toto asi fakt bude pravda s tými nickmi

cecil36
22. jan 2014

@kykka prepustili ta zo SIS alebo dnes lekar neordinuje?

stellamaris
22. jan 2014

@kykka pocuj,nic v zlom,ale preco tu kockam vypisujes,ze maju viacero nickov? si trochu paranoidna,zbehni k psychiatrovi,ten ti urcite pomoze.Normalny inteligentny clovek nema viacero nickov,staci jeden....... 😉

awalancha3
22. jan 2014

Tak si uz konecne povedzme pravdu, nalejme si cisteho vina:
@kykka
@seemani
@shibaba .......................vsetky tieto tri nicky patria jednej zene, vola sa Odetta Rišníčková, je z Bodvy nad Moldavou a nickovo konverzacnu sarádu tu rozohrava za ucelom verifikovania svojich hypotez v rámci vedeckeho vyskumu dizertacnej prace na tému : "Sociálne siete ako prostriedok kompenzácie osobnostnej frustracie."

heni79
22. jan 2014

@awalancha3
Ako si tak rýchlo vymyslela to meno? 😀

natas4
22. jan 2014

@jabadaba @zita19 @zuzkaanicka kocky bavite sa aj vy, tak ako ja na poslednych dvoch stranach?
😀 😀 😀 prisamvacku, ci zapnem kona rano alebo o polnoci, zabavim sa vzdy 😎

jamabe
22. jan 2014

@heni79
@awalancha3 Len aby sa teraz neozvala nejaká pravá Odetta Rišníčková, že ona má úplne iný nick! 😀

stellamaris
22. jan 2014

@natas4 aj ja sa na tejto teme zabavim dobre,pokym ma kykka neobvini nepravom,ze mam viacej nickov 😀 😀

jabadaba
22. jan 2014

@natas4 ja nema sajn o co ide. Idem mrknut nez mi ryza dojde. 😀

jabadaba
22. jan 2014

@natas4 aha, som v obraze pokial ide o zakladatelku temy, v tomto pripade nekomentujem. Aby som zas nebola za divnu, multinickovu a psychopata. Hasta la vista, ale niekde inde s niekym inym do diskusie. 😅

natas4
22. jan 2014

@jabadaba z tohto sa uz nevyzujes 😀 😀 😀