icon

Supermatka

kykka
21. jan 2014

Castokrat sa mi tu na modrom koniku stane, ze vidim, ako sa niektore zeny castuju touto nalepkou "supermatka". 😀 Co to vlastne znamena? Nafotenie celych satnikov? Alebo, co idem kupit mojmu dietatu? Alebo ake su to uzasne a milujuce zeny a matky, lepsich niet? Ja si myslim, ze nazov supermatka neexistuje. Existuju len realne zeny, ktore vedia, ze nikdy nebudu perfektne, ale aj napriek tomu sa snazia byt najlepsimi matkami, akymi len mozu... Podla mna, ked tu niekto cely den vycapuje, co vsetko robi pre svoje deti (divne, ze maju na to cas) a pri tom v reale si deti skoro ani nevsimaju, tak je to riadne pokrytectvo a radsej by sa mali zdokonalovat vo vychove deti ako vo virtualnom internetovom svete... V podstate je mi to uplne jedno, len taka mala rada par mamickam. 🙂

sissmiss
22. jan 2014

@zita19 tofu ako prazenica, pridala som zeleninu, vajicka a biely jogurt. Kurkuma a rozmarin, bez soli 😉 😝

zita19
22. jan 2014

@jabadaba @natas4 @shibaba @stellamaris @akwee @mariankamk @gubcikova Moje ostatne ja
@heni79 ma problemy s riadmi, chce si vymenit
@sissmiss uz spravila veceru, takze ona uz riady nemusi umyvat 😀 😀 😀
Ktore ja poskytne svojho chlapa na spalnove radovanky? Ten co ho mam ja v papieroch sa na to nehodi, kym by sa rozhybal, 😝 😝 😝

natas4
22. jan 2014

@zita19 akurat som dovesala 😝 o kolkej je losovanie? 😀

zita19
22. jan 2014

@sissmiss budeme zdrave 😀 😀

stellamaris
22. jan 2014

@sono2 vsak budu aj spalnove radovanky 😀 ja cakam na darcu spermii,kym sa dosprchuje 😀 😀

stellamaris
22. jan 2014

@zita19 kde je ten pes? 😉 o kolkej budeme losovat? 😀 😀

sissmiss
22. jan 2014

@heni79 mozes so mnou, riad je v umyvacke 😎

sissmiss
22. jan 2014

@zita19 a stiiiihle, ja som aj cvicila a asi aj naozaj, nie len virtualne, lebo som spotena a sedim tu a nevladzem sa pohnut 😀

sissmiss
22. jan 2014

@zita19 jaj tak chlapa si necham svojho 😀 na tie radovanky

katka1981
22. jan 2014

@jabadaba,, a ty sa este tvaris prekvapene? 😲 😀 😀 😀 😀 😀 Vidis ani si tu nebola, ale tvoje druhe ty 😀 😀 😀 😀 😀

zita19
22. jan 2014

@sissmiss mas povolnie... a nabudem ani smirovat ani nemusis referovat. Hlavne si uzi 😀 😀 😀

sissmiss
22. jan 2014

@zita19 DAKUJEM 😀 Idem mu povedat ze na MK sa rozhodlo ze dnes vladze a ma chut 😎

katka1981
22. jan 2014

@zita19, uz si sa konecne nasla? 😀 😀 😀 Ja sa nehram, mna tu maju za chuderu, stale mam len svoj nick 😠

zita19
22. jan 2014

@stellamaris psa som strcila chlapovi na starost 😀 😀 😀 mas volno, len ja nie, ja nestiham vsetky svoje JA organizovat... idem si zhanat prasky 😝 😝

katka1981
22. jan 2014

@sissmiss, neblazni sa z toho @zita19 cela doprdi 😀

charlie1980
22. jan 2014

No ked je to tak, ako pise jonas17, tak radsej nechcem byt supermatka 😀

zita19
22. jan 2014

@katka1981 musis sa tomu venovat a navyrabat ... Ako ja 😀 😀 😀 Ale je to fuska, poviem ti. Radseje byt len sama ako pomnozna 😝 😝 😝

katka1981
22. jan 2014

@zita19, nemam nato, ja sa vzdavam 😀 😀 😀

zita19
22. jan 2014

@katka1981 pomaly aj ja.... 😝

zita19
22. jan 2014

@charlie1980 Ahoj!!!! Ako sa mas? Dlho som ta "necitala". Prdkate v pohode? 🙂

jamabe
22. jan 2014

@zita19 A ja? Na chvíľu tu odídem z koňa povenovať sa rodine a už sa so mnou neráta? Tak ja si idem urobiť vlastný druhý nick.. 😝 A pre istotu aj tretí a štvrtý! 😎

heni79
22. jan 2014

@sissmiss
Jáj, to nik nepovedal, že umývačka je dovolená. 😀

@zita19
Inak mám pocit, že niektoré tvoje ja, teda aj moje ja, či naše ja 😕 , ehm, trošku sa v tom strácam, ale zatiaľ iba tak decentne, skrátka robia veci duplicitne! Lebo ja ako moje vlastné ja som napokon aj prádlo vyvešala, aj večeru spravila, aj deti mám na starosti, teda opäť budem mať o pár minút, aj umývačka už vrčí, aj muž už vrčí (asi štartuje 😀 )....
No skrátka, @zita19, ty si skrátka ozaj SUPERMATKA. Veď pri toľkých ja aj 3 domácnosti stíhaš. 😵

seemani
22. jan 2014

Tyyy brďo...22 upozornení za jedno poobedie som nemala ešte nikdy... nebola som tu,šoférovala som kamión... Le sa to tu zvrtlo...ja stale vidim čìhajúcu @kykka ako si toto celé číta ale netrúfa si už napísať ďalšiu brilantnú dedukciu... predstavujem si jej výraz tváre...🙂 inak som rada že som si dnes dala volno @zita19

seemani
22. jan 2014

@jamabe a založ tému a trikrát si sama odpovedz

seemani
22. jan 2014

...medzitým v paralelnom vesmíre....

jamabe
22. jan 2014

@seemani Čo ty vieš? Možno JA som kykka a už na 5 stranách si tu píšem sama so sebou... a možno som aj TY! ... 😝 alebo Fantomas 😉

zita19
22. jan 2014

@jamabe esteze si sa mi ozvala, ja uz mam toklo ja, ze stracam prehlad ... Este si zacnem medzi sebou nadavat a to len bude zabava... Ale pre dnesok si mozes vybrat comu sa budes venovat... Losovanie mi napada len take podla toho vtipu:
Zvolal si velitel policajnej stanice svojich podraiadenych a drzal k nim preslov:
No tak som pocul, ze si nemenite slipy. To je katastrofa, ludia si z nas robia vtipy. Tomu je ododnes koniec. Budete si denne menit slipy. Na nasteneke je rozpis kto s kym. 😀 😀 😀
Takze akosi mam moralne zabrany losovat si manzelov na vecerne radovanky. Kazde moje ja si bude uzivat (ak sa mu chce, nie je to povinne) s tym na ktoreho na papiere. Tie co nemaju papier ale nejak to uz dlhsie praktizuju "na dohodu" samozrejme mozu tiez. Ak by sa nahodou chlapo vzpierali mojmu imperativu, tak su dovolene akekolvek donucovacie aj oblbovacie prostriedky. 😀 😀 😀
Kto ba mal este tuzbu stat sa v najblizsej dobe mojim dalsim ja, ozvite sa. Sice s problemami ale da sa zvladnut mnohopocetne osobnost pokial sa nevadim 😀 😀 😀 Ale budem trenovat 😉

heni79
22. jan 2014

@seemani
To vieš, mala si prv priznať že si virtuálna mnohopočetná osobnosť a mohla si to mať každý deň! 😀 A aj viac ako 22, aj 1000 by sa našlo! 😅 😉

zita19
22. jan 2014

🙂 ... tak sme na to nakoniec dosli. Supermatka v jednej osobe je cista imaginacia. Realitou sa stava az pri primeranom pocte osob... Zatial mi to vychadza, ze cca 15 na zaciatok staci, ale nie je to konecne cislo. Este treba popracovat na logistike, ale vsak nikto uceny z neba nespadol, len SUPERMATKY zhadzovali 😀 😀 😀
@jabadaba @natas4 @shibaba @stellamaris @akwee @mariankamk @gubcikova @jamabe @seemani
@katka1981 @charlie1980 @heni79 @zuzkaanicka
Koho som zabudla @kykka? Dopln prosim Ta moje dalsie nicky. Uz sa v nich stracam 😝

natas4
22. jan 2014

@zita19 kykka uz len cita a nezapaja sa ...radsej 😀 😀