Suseda sa sťažuje na moje 7 mesačné dieťa
A ma taky zvyk ze ked je doma a skace furt aj ked ju upozornim alebo beha na choditku aj ked jej dam po zadku a suseda sa chodi stazovat lebo my sme podnajomnici ze nas vyhodia ze ju mam ukludnit ale dakedy sa to neda beriem aj mne by to alo na nervy ale nemozem zato je moc hyperaktivna ako sa chovaju vase deti v podobnom veku a nemienim bit vonka od rana do vecera ved mam aj dake povinnosti
@nelendelina, ja dakujem Bohu zato, ze byvame na dome. Nasa do 2,5 roka preplakala takmer cely den, ked neratam obdobia kedy preplakala aj noci a ani teraz nie je ticho. Nas by upalili za ziva. Naozaj 7 mesacnemu dietatu treba dohovarat a ked nepomaha tak uviazat, dat tresty a zobrat hracky. Neviete si poradit s miminom, co budete robit ked bude v puberte??? Robim si prdel, toto je cista psychiatria. Predpokladam, ze medzi 22.- 6.hod. miminko nepreteka na choditku a keby sa stazovali, ze v noci place, tak nech si babka hodi maslu.
@nelendelina Tak po prve istotne ju nebi za to, ze mas sibnutu susedu!!! Po druhe ked pride znova opytaj sa jej, ci uz ona zabudla ked mala deti. Po tretie nie je nocny klud aj ked v bytovke aspon u nas sa uz od cca 20:00 snazi byt ticho. Mne beha bezne o 6 rano suseda nad hlavou v opatkoch a co mam robit? Ak chce mat ta tvoja klud nech ide do domu. Mas dieta a male dieta, ktore nevie este pocuvat, nerozumie a nic nerobi naschval, chce sa hrat a bud rada, ze je ziva, zdrava a vesela. Samozrejme napr. ja neschvalujem ustekane psy v bytoch kazdy ma svoje, ale stazovat sa na tak male babo? To mi pride chore. keby malo aspon 2-3rocky, ze by uz chapalo a dalo si vysvetlit, ale 7mesacne. A ak chces mat klud uplny odloz choditko, pre deti aj tak nie je vhodne, nauci sa chodit a behat aj bez neho a bude mat pokoj.
Ak ozaj ide o odrazadlo, tak si na zadok zasluzis ty a nie dieta. Odrazadlo je hracka na von. Mala som takych susedov nad nami a priala by som ti stravit den v byte s dietatom lietajucim od rana do vecera na odrazadle, z izby do izby, cez prahy atd.... A to bolo denno-denne. Sice nebol nocny klud ale trocha ohladuplnosti z kazdej strany by nezaskodilo. Aj moje deti mali odrazadla, ale behali na tom von, do bytu sme to ani nenosili, skladovali sme to v pivnici.
@seahorse27 nechapem ten arogantno-ironicky ton,,kľudne môže byť autíčko aj choditko 😝 ,nakolko pri ňom pohybuje nozkami,, 😝 čo je na tom,každý tomu hovorí ako,chce,,niektoré tu akoby pojedli všetku múdrosť sveta,otras 😠 i
@rondicka A niektore zasa nemaju zmysel pre humor 😉
@seahorse27 mam strach,že to bolo myslené humorne 😉
@rondicka mne pride celkom vtipne, ze pomaly na druhej strane diskusie dôjdeme k tomu, ze dieta je vlastne o rok starsie a beha po byte namiesto choditka v odrazadle - ved to uplne meni situaciu 🙂 Hlavne situaciu tej chudery susedky...
@nelendelina auticko po byte? kde su predpokladam nie koberce ,ale plavajuce podlahy???
to je vec na von a ani sa necudujem tvojej susede, ze jej to vadi, musi to byt hukot jak hovado....
nevies dieta zabavit inak? auticko ani ine odrazadlo do bytu nepatri....
@nelendelina ..prepac ale ked ma Nelka rok a 7 mesiacov preco je stale v chodaku?
@qwerty81 Máš úplnú pravdu, lebo je to taký rámus, že ani najväčšiemu nepriateľovi by som neželala pod nimi bývať...presne ako si opísala, od rána do večera krik, hluk, rámus...niekedy do polnoci....ani neviem, čo tam robili, tí naši susedia...katastrofa...Konečne sú preč a to božské ticho je na nezaplatenie...
@lilibili vsak pisem,ze aj moje deti pocut,ked kricia,pistia a pod..ale mame k bytu maly dvor a na odrazadlach sa vozia tam,tak isto sa tam aj s loptou hraju...mne samej toto vadi,ked si maly zmysli,ze si na chvilu da odrazadlo dnu a vozi sa,nic cez to nepocut a nie este aby sa niekomu s tym nad hlavou premaval...
Mne sa raz jedna zena na ihrisku stazovala, aku maju hroznu susedu, ze jej vadi, ze jej syn sa v byte hra. Tak som sa spravodlivo nahnevala, ze vsak je dieta a hadam to nie je take zle. Konverzaciou sme sa dostali k tomu, ze beha odrazadlom po holej podlahe a rad si v nedelu privstane. 😕 😅 😀 🙄 Maju stastie, ze nebyvaju nad nami...
@19martina85 odrazadlo mi to tak hovorime
@qwerty81 ale ona nepise odrazadlo, ale choditko (pavuk) ak som ja spravne pochopila, odrazadlo jasne, ze do bytu nepatri.
@qwerty81
@nelendelina
@19martina85 Tak uz som z toho totalny vol v nadpise je 7mesacne dieta a pise sa tam o choditku. KOLKO MA VLASTNE TO DIETA A V COM SA TO VOZI?
@spuntikmathiasko no sak v pavukovi 😀
@eeffka No to som si aj ja myslela, lenze ked citam dalsie komenty pisu tam od 1,7rocnom dietati a odrazadle, to meni uplne moj nazor.
po zadku 7 mesacnemu babatku??? moje nervy...ono ti nerozumie co po nom chces. aj ked sa ti zda ze ano, ona vnima len tvoju reakciu na nieco co ona robi. a ked je reakcia nestandardna (ze sa jedujes alebo kricis), tak to bude robit znova, aby tu reakciu videla. ked jej das po zadku, tak akurat bude mat k tebe negativny vztah, lebo nepochopi, ze to je preto ze ona nieco urobila zle, ale preto, ze mam je zla, nema ju rada... to dieta vie odvnimat....zakazy a capanie po riti este nie... venuj sa jej, ukazuj knizky, citaj... tak to robime my a to moje je tiez velmi aktivne dieta, keby som ju nechala, tak bucha po radiatore nonstop. a to choditko tiez no comment...:(
@spuntikmathiasko ja mam 3,5r dceru a sem tam sa prevezie doma na indoorovom odrazaciom auticku, co ju zbijem? Vzdy lepsie ako ked cvalaju so sestrou na plysovych konoch 😀 😀 😀 ( sestra ma 10,5r)
@spuntikmathiasko ked si mrknes prvu stranu, neskor pise, ze nelka ma rok a 7 mes, ze jej to v nadpise zle napisalo. a o par prispevkov nizsie este pise ze na auticku sa šalie, ze u nich sa tomu hovori choditko 😉
@nelendelina odrazadlo do bytu nepatri, to je hracka na von. Mohli by aj susedia, co byvaju nad tebou, zacat jazdit po byte na podobnych somarinach, potom by si pochopila. Daj seba aj dieta do laty a nestazuj sa, ze susedom vase spravanie vadi. Kazdemu by vadilo. Nevadi to len tuto podaktorym pipenkam a aj to len vtedy, ked ten ramus robi ich dieta. Keby to pipenkam robili susedia, zatial co sa ony snazia uspat svoj poklad, tak budu prve, co budu nadavat na hluk. Ziadne dieta, ani to tvoje, nema pravo terorizovat svoje okolie len skrz to, ze je to dieta. Treba to vychovat! 😠
@nelendelina
1. Bud rada, ze ti dieta beha a ze je fungujuce zivota.
2. Udriet tak male dieta, za to, ze je samo sebou.....trest si zasluzis ty, nie dieta
3. Ak to najomca uz nezvlada, tak su legalne moznosti ako sa vas zbavit. Tu istu moznost mate aj vy.
4. a vy ako rodina budete mat opat sancu si najst vhodnejsie byvanie ....hlavne pre malu
@nelendelina Ahoj sme z toho istého okresu, tak ti napíšem svoj názor úplne bez servítky.
Mám tiež živého 13mesačného chlapca aj vreští aj piští, aj skáče, aj búcha hračkou/chodítka a odrážadla síce nemá lebo nie som ich zástankyňou/. Raz by mi prišiel niekto dačo povedať a tak by som im nahubovala, že koniec!!! Nikto nie je bez chyby deti susedov tiež vrieskajú aj sa bijú a dospelí? tiež nič lepšie povedia sa, na oslavách sa rehocú atď. Nikdy v živote by som pre niečo také dieťa NEZBILA a prosím ťa už to nerob, ona to robí preto, že sa nemá na kom vyventilovať!!!!!!!! Keď som tu prišla bývať susedino decko revalo a pišťalo deň noc, hlasno sa hrala a to mala 5rokov ale teraz sa tvári, že jej dieťa nebolo nikdy také, lebo teraz má jednotky a tisíc krúžkov. Každý kto mal dieťa vie, že 7mesačnému človek asi ťažko vysvetlí.
@maslenka47 Dať do laty 7 MESAČNÉ dieťa ?????????? Ty si videla dakedy dieťa aspoň na fotke??? 😕
ktore dieta nekrici? ved je to normalne.. 🙂
@stanka284 to dieta ma 1,5 roka... v nazve je chyba.
@maslenka47 Prepáč mi beriem späť, až teraz som si všimla, že má 1 aj 7 mesiacov, to úplne mení názor na celú vec keď je to odrážalo! Nehnevaj sa prosím ťa.
@nelendelina Tak ak sa sťažuje len na to odrážadlo to by bola silná káva aj na mňa! Na dnu je veľa pekných a tichších hračiek.
@mamulienka30 Ďakujem ti 🙂

dieta v jej veku urcite nie je hyperaktivne moze byt tak zive ...a davat mu po zadku len preto ze je zive a ze si vychutnava zivot a to co vie...inak myslim ze v tom veku by dieta malo spoznavat "svet" bez choditka...moja ma 2,5 a po zadku este nedostala...a tiez jej ziva...skace, beha a aj sa prehana po byte na auticku a uz sa aj na kolobezke..ci s kocikom a babikou....