Syn má 2,5 mesiaca a váži 7 010 g
Dobrý neviete či je dobre ze mali ma 2 a pol mesiaca a ma 7010 kg
Nemôžeš porovnávať bábätko ktoré malo pri narodení 2800 g a 48 cm a bábätko ktoré vážilo 4200g a dĺžku malo 52 cm. To je veľký rozdiel
3400 a 51 cm
UM dojčiť nemôžem slabé mliečko som mala
Môj mal take iste miery a v 2,5 mesiaci mal 6880 g, takze až také "hrozne" to nie je. A to je plne na MM. Umelo živene deti kľudne viac môžu mať.
Aj môj mal tak a pri narodení mal 3300. Teraz má cerstvo rok a 11kg, je na materskom. Kamarátkin malý mal 11kg v 5. mesiaci a tiež je na materskom.
Myslim ze je to velmi individualne...mne deti nepriberali tolko a boli na umelom..takze nie ze tie na umelom viac priberaju,, nasi nie,,su mimo tabulky a preco? Lebo sa narodili velky a podla pediatrov maju byt vacsi uz stale..blbost ..mala by som teraz baculatych obrov..brat ma predcadniatka o kilo porodne vahy mensie a su z nich obri,vrljy,tazky,zvlast chalan...no,kazde dieta je ine,ina genetika,apetit,strava,zvyky...atd.
@pusny Myslim ze je to dobre... my sme mali podobne cisla a pediater len vravel ze je dlhy na svoj vek a tym padom mal aj vacsiu vahu. Materske a umele mliecko pol na pol.
Pri narodeni: 3.24kg a 51cm
2 mesiace: 6.35kg a 61 cm
3 mesiace: 7.26kg a 63cm
Syn (nar. 3,7 kg a 52 cm) mal v 3 mesiacoch 7,2 kg a 68 cm, v 4 8,0 kg a 70 cm, v 5 mesiacoch 8,6 kg a 72 cm. Teraz v 5,5 mesiaci má 9 kg a iblieka obkečko pre 9-12 mesačných. Je plne na MM.
Čo na váhu pediater? A koľko meria? Bežne deti zdvojnásobia pôrodnú váhu v pól roku a strojnásobia v roku. Inak, naša má 1,5 roka a 9 kíl 😂
@pusny no môj mal nedávno 7mesiacov, na poradni mal 8apol kg a 71cm,dr povedala, že je riadny pucko 😂 staršia je pravý opak, má 6 rokov a 18 kg, a pritom porodnu váhu aj výšku mali podobnú, obaja boli na UM! Staršia mala v roku 8 a pol kg, zatiaľ čo mladší ma rovnakú váhu v 7mesiacoch, ale zasa je chalan, tiež sa to nedá porovnať! Veľkú úlohu zohrávajú aj gény 🤷♀️

@pusny pôrodná váha? A dĺžka. Terajšia dĺžka? Tam je viac faktorov ktoré musíš brat v úvahu