Syna neprijali do škôlky
Ahojte. Ano viem, nema este 3 roky... ma 2 roky a 6 mesiacov, ale u nas v skolke beru aj mensie deti pokial vychadza kapacita . Akurat na mojho nevyslo. Riaditelka mi povedala, ze ak niekto vypadne, uzaj bude mysliet na nas. Mate skusenost ze vypadavaju deti , ktore skolku nezvladaju? Je este sanca ze mi ho nakoniec vezmu? :( nie nechcem si valat rit doma, mam este starsieho a uz fakt potrebujeme viac financii, potrebujem pracovat.
áno, je šanca.. niekedy dokonca niektoré deti ani nenastúpia a vôbec nedajú nič vedieť... riaditeľka potom rýchlo niekoho hľadá na to miesto, lebo do 15.9. sa posielajú zoznamy do informačného centra a podľa toho sa dostávajú peniaze..
určite je šanca. Môj starší sa takto dostal do škôlky. V januári mal nastúpiť chlapec - nenastúpil, ani nedali vedieť... na jeho miesto zobrali od februára môjho 🙂
Ano, sanca je pride september oktober kolotoc chorob a niektire mamicky to jednoducho vzdaju. A aj keby si si chcela " valat rit" doma tak je to len a len tvoja vec. ( a vec tvojej rodiny) 🙂
Hneď na začiatku septembra si zavolaj do danej škôlky, či im nenastúpilo niektoré dieťa...a ano , stáva sa to...

Ano. Je šanca.