Tehotenstvo v 43. rokoch
su tu maminy ktore mali dietatko v neskorsom veku?nieje to riskantne?
@veronkaj o s tym starani,dnes je uz taka doba ze ani 40tnici sa nestaraju o svojich rodicov, teda je to tak,ze vsetko ide do domovoch dochodcov alebo ,byvaju sami a raz za den im niekto pride dat teple jedlo a v lete su potom plne nemocnice takychto dehydratovanych starych ludi,,,cize ono ked ma niekto dieta v 40 tak sa ma onho aspon kto na starost mozno postaat,mozno lepsie ako dospelsie dieta.
@bbubinkaa drzim palce nech sa podari 🙂 ;) ;) my sme po potrate planovali skusali cakali...a nic.. Potom uz sme neplanovali a uz vlastne ani nedufali... Islo sa stale naostro ci plodny abo neplodny den...a ked ked najmenej cakali sme tak sa podarilo ;) aj vam sa isto este podari ;)
Ahojte, ja som dostala ku svojim 41.narodeninam najkrajsi darcek, tretie dietko, dcerku Paulinku 🙂
nelutujem ani trosku, mam pocit e som omladla o 10 rokov 🙂
energie mam zatial az az a uzivam si ju veeeelmi 🙂
@kubinka1 ja som dostala tiez pred dvoma rokmi...na 39.narodeniny sme slavili uz traja v rodine...zachvilu budem mat 41 a mala rastie ako z vody..mam naplanovane este jedno..len muz akosi nesuhlas..aby nebola jedinacik
@333emily333
Nie si lekar,aby si to tvrdila dnesne 40 tnicky su v lepsiej kondicii ako 20tky
Ja mám 43 rokov a čakám plánované a vytúžené bábätko..pre mňa je vek iba číslo 🙂
@ivankalaco presne tak vek je len cislo kazda zena musi vediet ci sa na to citi a myslim ze v dnesnej dobe su styridciatnicky su v lepsej kondicii ako dvadsat rocne
@ivankalaco TAK TO BLAHOZELAM A PRAJEM VSETKO ANJA NECHV TO DOBRE DOPADNE. 😍
@cupakabricka veľmi pekne ďakujem ❤
@ivankalaco nasa uz ma rok...velmi rychlo ubehol ten cas....uz je z nej velika slecna....🙂
@ivankalaco prve babo ?
@lucinkaboz už mám 3 dospelé detičky 🙂
Ahojte ženušky! 🙂 obraciam sa na Vás a na toto fórum s prosbou o vyplnenie krátkeho dotazníka k mojej záverečnej práci, ktorá sa zaoberá príčinami odkladania tehotenstva. Bolo by super, keby sa tu nájdu práve tie mamičky, ktoré mali možno dieťatko neskôr. 🙂 V prípade, že Vás budú zaujímať výsledky prieskumu, môžete ma kľudne kontaktovať. Ďakujem Vám. Za každé jedno vyplnenie (5minút) srdečne ďakujem. S pozdravom Lenka Mičányiová. Link na dotazníček -> https://www.survio.com/survey/d/T4W8E4L9B8K7S6V9B
@ivankalaco ahoj to je super velmi ti fandim a drzim palce😉 som o rok mladsia od teba a tiez sa smanzelom snazime o tretie babo...mame dve velkee dievcata a chyba nam maly drobec 🙂 len u nas je to zatial beh na dlhe trate 😔 tento mesiac sme zacali stimulovat a zatial cakam ako to dopadne...vam sa to podarilo rychlo?
@rebeca42 Na druhý mesiac od snaženia..užívala som Inofolic a Shatavari kapsule , vitamín E a C 🙂
Pridám sa aj ja do debaty trosku. Keď sa na to cítiš kľudne choď do toho len sa poraď so svojím lekárom 🙂 ....Ja osobné možno by som do toho nesla. Moja svokra rodila švagra keď mala 40 rokov a poviem vam,zeee koniec :D teraz má 52 chlapec 12 a čistá katastrofa,proste nezvláda výchovu proste nič. Nič sa jej nechce už predsa je už staršia a o dieťa sa treba starat,. Takže môj názor je taký,že ak sa nejaký pár zhodné na tom,že chcú mať dieťatko po 40-tke tak nech berú aj na to ohľad,že vek pôjde hore a že malé dieťa kým vyrastie tak sa o neho bude treba starať. 🙂
@ivankalaco jeej tak to ste mali super ze vam to tak vyslo🙂 to mi mame trosku komplikovanejsie doky ma uz posiela aj do centra len zatial chcem este skusit u neho mozno aj tu laparku uvidim co mi povie teraz v piatok...ale urcite chcem aby sa nam to podarilo prirodzene ak sa to nepodari tak to necham tak😔
@penelope159 ahoj no ak by som sa na to necitila tak to nechcem😉 u mna je tak isto ako to tu uz niekto napisal vek iba cislo...mam dve velke dievcata ktore som mala dost skoro a teraz nam chyba este taky maly drobec🙂 nemyslim si ze by som rokmi nejako mala stratit vytalitu aj ked stat sa moze cokolvek je to ale v prvom rade sposob zivota myslim ze som viacaktivnejsia ako ked som mala dvadsat🙂 dokonca mi ani vela ludi neveri ze dievcata su moje dcery hovoria ze sme ako sestry 😉 tak si myslim ze to babo by som zvladla a druha vec je ta ze tu budu starsie sestry ktore sa urcite na svojho surodenca nevykaslu pretoze su tak vychovane 🙂 takze ak sa nam to podari budem len a len stastna am nie tak to tak malo byt 😉
@rebeca42 tak v tomto prípade držím palce 🙂 nech sa darí 🙂
@penelope159 dakujem 🙂

ja sice necakam dieta v 40 ale musim napisat jednoa to,ze casto tu citam,ako pissete ye v23 ste kludne behali za baboma teray v 40 uz tolko envladyete,,no ono to ide hla zivotnym stylom,ja som napr bola lenivvsia a menej aktivna v 20 ako v 30.34, a to preto len lebo som zacala sportovata byt aktivnejsia a moja kondicka je lepsia v 30 a ko v 20....Ide hl o to, ked sa clovek zasedi nevladze ale ked preferuje zdravy, zivotny styl tak sa mu aj na starost lepsie dycha🙂