Termoska - Skip hop alebo Liewood

alex2019
26. jún 2022

Ahojte, potrebujem detom kupit termosky na jedlo, a nejak sa neviem rozhodnut ci kupit Skip Hop alebo Liewood. Hodnoteni som nejak extra vela nenasla, resp ta Skip hop je nieco co ma viacero ludi co poznam a preto by som ju asi aj kupila len teda pridu mi vcelku take skarede tie obrazky na nich. Liewood su ozaj velmi pekne len zase neviem ci aj funkcne. Ak mate nejaku z tychto tak budem vdacna za vase skusenosti.

nikasmile
26. jún 2022

@alex2019 áno Liewood sú krajšie dizajnovo, ale pre nás, pre dospelých...pre detičky a hlavne malé sú oveľa zaujímavejšie skip hop a preto ma zaujali...okrem toho je kvalitná tá termoska. Takže ja odporúčam skip hop.

pinaofina
27. jún 2022

@alex2019 liewood je fajn. Dizajn je vec názoru, aj deti môžu byť vystavované vkusným veciam

eternity24
27. jún 2022

@alex2019 ja mám pre dcérku skip hop a nezdá sa mi, že je kvalitná. Minulý rok na jeseň sme šli peši na Popradské pleso. Dcérke som ráno zohriala polievku až bola vriaca a vzala jej ju do termosky, aby mala obed. Keď sme vyšli hore, polievka bola letná. Čiže by som nepovedala, že extra drží teplo. Z domu sme vyrazili pred ôsmou a hore sme bolo cca pred jedenástou. Cca 3 hodiny a ako spomínam, polievka bola letná.