icon

Tipy a triky na úspešné kočíkovanie bábätka

michaelafle
23. aug 2024

Čaute. S malickou trénujeme kocikovanie. Strašne rada by som išla s nou na vychádzku ale keď ju aj uspim neviem ju zložiť zo seba hneď je hore a place. Prvý mesiac sme trénovali kojenie takže samozrejme bola nonstop na mne, už nám to ide tak teraz by som rada na vychádzku ale samozrejme za to ze ja chcem prechádzku nechcem na malú tlačiť žeby sme s krikom a plačom išli von v tom nevidím zmysel. Nejaké tipy triky? Keď sme na začiatku prikrmovali umelým mliekom vedela som dosiahnuť tvrdý spánok ale konečne sme umelé mlieko vysadili a spánok je ľahký a jedine na mne.

Strana
z2
mary174
23. aug 2024

@victoriab mala si vynimku. Je to vedecky dokazane ze kolikove deti jednoducho do kocika vacsinou nedas. A ano poloha na bruchu pomaha ale je vysoko nebezpecna, to uz je na kazdeho uvazeni. Moj spal na bruchu az ked sa tak sam vedel pretocit

svetlonos
23. aug 2024

Ahoj,
my sme boli prvý krát okolo sídliska po 3 týždňoch. Na ďalší deň zacali malemu koliky. Do vtedy bábätko na želanie. Okrem toho nebol schopný poriadne sať takže som do 11 týždňoch denne kazde 3 hodiny odsavala mlieko a v noci raz okolo 3tej. Neplakal len keď bol na rukach, spával na mne, Boze uchovať odložiť. Zachránil nás nosič a hojdacie kreslo! Naučili sme sa, keď spal zdvihli sme mu ruku a pustili. Keď "spadla" a on spal dalej, mohli sme ho preložiť a vtedy sa nezobudil.
Koliky trvali 3 mesiace a von sme chodili len na úrad aj to bol v nosici. Teda v preklade - do troch mesiacov sme nechodili vobec na prechadzky! Maly zbožňuje byt vonku, v nosici bol asi do 1,5 roka ale už aj v kocari. Vtipy ako dávať na bruško sa nekonali vobec. Maly bol v poriadku, hlavu držal parádne- vďaka nosicu 😏. Drzim palce

tamta
23. aug 2024

Autorka si uz Vase rady asi neprečíta.. Zrušila konto na konovi...

svokrinjazykmonika
23. aug 2024

@michaelafle ja som zo začiatku tiež mala problém. Do kočíka som ju musela položiť už s tým že spala, ak sa pri tom prenose zobudila tak sa nikam nešlo lebo dudlík nechcela a stále len prsník v puse. Potom to tak nejak prišlo že prestala zaspávať pri kojení a chcela sa nejako drngať tak som dala mliečko a išli sme do koča.

lucia23529
23. aug 2024

@michaelafle naše neznáša kočik, plače v ňom, nezaspi v ňom a ja ju trápiť nebudem 🙂 kupili sme nosič a zvykla si. Chodíme keď už ide jej čas na spanie. A tiež nechodíme von často, ved je teplo a rano posledna vec čo ma trapi je isť hneď von 🙂 keď nejde kočik a ani nosič choďte si sadnút na lavičku pred dom alebo balkon aspoň sa vyvetráte

monnci2226
23. aug 2024

no skoda ze autorka zrusila ucet, ja by som tiez vedela o tom s nou rozpravat... prve dieta kocikovanie cisty des. 6-7 mesiacov sme fungovali iba na nosici. ak bol nejaky pokus o kocikovanie tak to dopadlo katastrofalne. raz sa nas v meste jedna pani spytala ci mame dvojcky - ja dieta na sebe v nosici a manzel tlacil kocik 😂 samozrejme prazdny. a najlepsie boli malej babky, ktore sa tvarili ze zjedli vsetku mudrost sveta a ako nam to ukazu ako sa to robi a vzdy sa vracali s kropajami na čele a deckom na rukach 😂😂 preslo to az v sportovom kociku 🤷‍♀️ druhe dieta uplny opak - kocikovacky sme si vychutnali cela.rodina to boli hodiny a hodiny prechadzok - kludnych 🙂

thoughtfulweirdo
23. aug 2024

@pralinka86 Bože, asi odpadnem, že ešte niekto mal bábätko, čo neznášalo úplne všetko 😅🙈 mne nikto nechcel veriť, že nie, naozaj ani kočík, ani nosič, ani šatka, ani postieľka, ani športiak, ani niiiiiiiič 🫣

katica06
24. aug 2024

@livuska124 mala som to isté dcéra celá po mne. Časom to bolo lepšie ale v 9m už vedela chodiť komplet odmietla kočík tak sme ho už nepožívali

Strana
z2