icon

Účesy do škôlky a školy

devilka1
17. apr 2019

Ahojte ako češete svoje holky do školky, aj do skoly 🙂 aby neboli take pelechate :D

aliii3
17. apr 2019

@devilka cop, vycesany hore, drdol vycesany hore, priberany vrkoc, cop plus vrkoc v jednom, ved to nie je nic komplikovane, deti budu strapate tak ci tak, ked sa hraju alebo nieco....

lenjaaon
17. apr 2019

@devilka1 mam skolkarku, robime bud jeden cop, vrkoc alebo dva vrkociky zapletene, odstavajuce vlasky a ofinku vysponkujeme, podla nalady... nic zlozite, mala v škôlke spinka a ked vstanu tak ucitelky baby ocesu, jednoduchy cop a hotovo. Takze mi moc nespekulujeme....

aranka123
Odpoveď bola odstránená
ajka0207
17. apr 2019

@aranka123 ty si skusala dievcatko s dlhymi vlasmi necesat? Vsak po jednom dni bude mat totálne zamotane tie vlasy, keby nasu necesem kazdy den, tak ju mozem leda tak dohola ostrihat.

aranka123
Odpoveď bola odstránená
ankaevka
17. apr 2019

@ajka0207 nereaguj, robí si srandu

asia83
17. apr 2019

@devilka1 Som alergická na jeden cop. Moja ho nikdy nemala, ani nebude. To je také odfláknutie, dievča vyzerá ako stará žena. Moja buď sponky alebo dva copy alebo polcop (ak sa jej chce držať hlavu).

deti95060810
17. apr 2019

@asia83 😀 hlúposť...

marylinmary
17. apr 2019

sestra svojej dcere robi dva copy, vrkoce, skor preferuje vrkoce lebo predsa len to lepsie drzi a aj vyzera, niekedy sponky,celenka, jar, leto len vypnute 🙂

tosomja
17. apr 2019

Vsetko mozne, vrkoče, drdol, vycesane, xopnute, masle, čelenky. .a zo skoly chodi, ako keby tri dni cesana nebola.