Váha 4,5 ročného dieťaťa
Ahojte mamičky chcem sa poradiť ohľadne dcérky..teraz som po 4 mesiacoch u rodičov s dcérkou a otec stále do mňa hučí ze mala akosi schudla..mne sa to ani nezdá ale jemu áno že o dosť je chudšia..tak už mám chrobáka v hlave.. prekonali sme nedávno črevnú virózu mala dosť rastie má 115 CM a cca 18 kg..je narodená predčasne pri narodení nemala ani 2 kg..teraz neviem či to riešiť alebo nie je pravda že teraz je obdobie že nechce veľmi jesť.ale.inak je živá a veselá..
Možno sa potiahla do výšky a preto vyzerá chudsie. Moja má čerstvo 5, 25kg a veľkosť 128-134. Ja som bola zas drobnejšía ako dieťa a jej váhu som mala až na zs. Hlavne že je zdravá, prospieva.Nerieš reči ak je všetko v poriadku.
Moj maly ma čerstvo 4 roky a teda nema ani 15 kg a cca 102 cm.. Takze si nemyslím zeby tvoje dieta bolo chudé ci nízke 😊
A schudla podľa váhy, či nie? Možno sa iba vytiahla, preto sa zdá chudá. Moja 5 rocna predcasnicka (1360g) má 110 cm a 14,5 kg. Je chudá, zlý jedak odjakziva, ale duracelka.
Neries, ved to ma akurat. Moja ma takmer 125 cm a ledva 20 kg. A je za troch. Najmladsia ma 100 cm (možno uz aj trochu viac) a 14 kg. Casom tie deti tak vela nepriberaju, popr. priberaju a rastu narazovo.
Moja má 19.5 kg
@lusyc vytiahla lebo sme ju nedávno merali mala 111 CM už má 115
Moja bude mať v juni 5r ma 17kg a tiež moja mama stále do mňa hučí ze je chudá ze ma málo kg.
Ale je pravda ze má obdobie že nechce veľmi jesť normálne jedlo..len hlúposti
A je pravda že teraz schudla lebo sme mali virózu a dva dni vkuse vracala ale tak že všetko išlo z nej von
Po viróze nechcela jesť vôbec tak ešte deň dva som ju nenutila len kde čo zobla
Nedalo mi a rovno sme zmerala môjho 4,5 r CHALANA. 110cm a 17,8kg 🙈 podľa mna akurat, neni ani moc chudý s určite nie ani tlstý 😁
Jooooj to starí rodicia furt takto. Tučné deti sa páčia 1.babickam
2.dedkom
3. Baktériám
4. Vírusom
(Môj 4,5 ročný ma rozmery ako tvoja asom úplne spokojna)
A to sa narodil 4-kilový 🤣
Ale týždeň dozadu bola tá viróza dva dni prevracala ďalšie dva dni nejedla takmer nič
riadne moja ma ledva 105cm a 17kg. takze mozno preto pridu chudsia ze sa vytiahla.
4,5 rok mame nejakych 110 cm a priblizne 17 kg sme chuducky ale porciu zje jak dospely chlap proste nam to spaluje dobre 😊(chlapec)
Vyska aj vaha je uplne vpohode 🙂 radsej nech riesia podstatne veci a nie hluposti ...uplne zdrave dieta a hlavne neobezne, na toto by si rodicia mali dat pozor ;)
Treba sledovat vahu. Ak by vaha isla dole potom by som to riesila. Mne tiez hovoria ze moj syn vyzera pochudnuto ale ja im hovorim ze neschudol naopak pribral kilo a vazi 21,5kg. Len tiez sa vytiahol meria 115cm.. s jedenim je to tiez teraz take ze musim nad nim stat aby zjedol nieco. Ale nechudne a to ne hlavne
Moj ma presne 4.5r, 106 cm a 15 kg. Tiez predcasniatko. Je pekne. Skor mi príde, ze tvoja je velka, len o 4cm vyssia a az dve kila tazsia. Rovnako je tu viac prispevkov s vahami 18kg+ a neviem si tolko kil na synovi predstavit.
A viac k teme, ak je cerstvo po viroze, netlacte na pilu a nechajte telicku postupny nabeh na stravu
Určite počas tej virózy išlo kilo dole lebo v podstate,4 dní dostávala len čaj a banán..nič iné nechcela..ani sme nenútili..
Moja skoro 6 ročná má 17kg. Ona aj zje dost , ale je nezastaviteľna, cez deň som ju ešte nevidela sadnúť si a chvíľku posedieť .
@kleopatra114 aj moja je taká malá raketa..rada skace a tancuje
Moj ma 106cm a konecne uz 16kg...nic s tym neurobis, asi sa netrap, ked papa a ma energiu je ok.
Moj ma 4 r 3 ma 98 cm 15 kg
A je presne ma termin
Môj syn na 110cm a 17kg ma 4r3m
Moja mala v marci 4r ma 99cm a vahu 14.7kg obcas okolo 14kg a nerieism to viem ze malo papa ale kedze lekarkannic nehovori tak neriešim.....takze vasa je úplne ok ;)

Určite papá toľko, koľko potrebuje... pre porovnanie, moja má 4,2r a má 17,7kg (a papá normálne) 🙂