icon

Vajíčko Casual Play a obliekanie

angieves
16. feb 2022

Ahojte, máte prosím Vás niekto vajíčko Casualplay Autosedačka Baby 0 plus 0-13 kg 2017 - BOREAL? Ako Vám tam detičky sedia? Väčšina autosedačiek čo som si všimla má inú oporu hlavy,no táto ju má v takom oblúku. Môžte mi niektorá odfotiť ako tam sedí vaše dieťatko?lebo ja mám pocit, že malý je v nej zle a tá vložka v nej mu len prekáža. A ako obliekate napríklad v chladnejšom a potom teplejšom počasí deti do autosedačky?
Ďakujem 🙂

tani777
16. feb 2022

@angieves toto vajicko nepoznam,takze sa vyjadrim len k obliekaniu...davam malu do vajca v tom,co je doma,uz od narodenia..body+pancuchy/leginy..kym bola malicka+v zime aj ciapku,v aute hned dole..ak bola zima,prehodila som cez nu deku..teraz (ma 16m),ak ideme na kratku trasu a potom ju vyberam z vajicka a prejdem s nou niekam,(k dr.napriklad) jej dam aj teplakovy overal. Do vajicka dieta nesmie ist naobliekane,lebo potom ho nevies spravne priputat,lahko sa prehreje,kedze v aute je teplo a dieta ma pod sebou polystyren,ktory izoluje zimu..a ta chvilka,kym prejdes do auta a vyhreje sa,mu neublizi. Ak chces nechavat vajicko v aute,tak by som zvazila kupu merino vlozky,nebude vajicko tak vychladene..a do auta by som dieta preniesla v zime v deke..
Takisto je super funkcne,napriklad merino alebo bambus oblecenie 🙂