icon

Veľký plač pri inom dieťati

marfa333
5. nov 2022

Ahojte maminy, možno je to normálne ale chcem sa na to opýtať, lebo je to moje prvé dieťatko. Syn má 13 mesiacov a už 2x sa nám stalo, ze keď sme prišli niekam na návštevu kde bolo aj ine dieťatko, tak sa syn strašne rozplakal pri pohľade naň. Zaboril sa mi do lona alebo do pleca a plakal a plakal a plakal. Nedal sa nijak utíšiť, museli sme z tej návštevy len odísť aby sa upokojil. Snažili sme sa ho upokojiť, nech môžme na návšteve ostať ale nedarilo sa, ba čím dlhšie sme tam boli, plač bol väčší, až sním tak trhalo. Úplný stres ako keby mal, nemohla som sa na to pozerať, ospravedlnili sme sa a odišli sme domov. Hneď ako sme vyšli von sa upokojil a bolo dobre. Synček vôbec nieje ten taky "mamickovsky" typ, ze je stále na mne zavesený, práveže naopak, je dosť samostatný, všetko chce robiť sám, už chodí.Ľudí má rád, s novými tvárami sa zoznamuje opatrne ale keď sa už oťuka tak je to veľký kamoš.
Je to normálne v tomto veku? Zakaždým sa nám to stalo s iným dieťatkom, nie stým istým.
Ďakujem za odpovede 🙂

terezka1947
5. nov 2022

@marfa333 môj starší mal okolo 2r to isté,postupne to prešlo. Neskôr nám hovoril,že sa ich boji,lebo sú "malé"🤣