Vracanie pri polohe na brušku

freeja
31. aug 2019

Prosim o info, resp. vase skusenosti. 4mesacna dcerka pri polohe na brusku neustale zvracia, bez ohladu na cas po krmeni, konzultovala som to s lekarkou, ktora to vysvetlila tym, ze z nej vyjde len to, co je v zaludku navyse. To sa mi podla toho kolko z nej vyleti nezda, kazdopadne by ma zaujimalo, ak ste sa s tym stretli aj u vasich deti, kedy to prestalo? Pri plazeni, stvornozkovani...cize ked viac zdvihne hornu cast tela od zeme alebo pri prvych prikrmoch? Vdaka.

ildiko36
1. sep 2019

@freeja urcite ma reflux..nedavaj ju na brusko..ked vtedy zvracia..neze sa ti zadusi zvratkami..ked budes davat hustejsie jedla prestane to mat..kojis este?

freeja
autor
1. sep 2019

@ildiko36 je od narodenia na umelom mlieku, na brucho sa otaca sama, musela by som ju prilepit aby som jej v tom zabranila ☺ na chrbte lezi minimalne

rainbow82
1. sep 2019

Možno jej tlačí na žalúdok keď je na brušku.Nerobi jej to dobre.Ale pokiaľ moc neplače a nevyvadza tak je dobre😜

freeja
autor
1. sep 2019

@rainbow82 ano, na bruchu sa jej paci. Ja len kedy asi mozem cakat zlepsienie. Asi teda ozaj az nabehne aj na prikrmy ako pise @ildiko36

malfea
1. sep 2019

@freeja ahoj, môj 3 mes. syn má reflux a keď je na brušku, tiež z neho zavše niečo výjde. Vždy sa ale potom usmeje, ako by sa mu uľavilo, takže to neriešim a ďalej ho tak polohujeme, aby cvičil.