"Vzorná" matka
zeny pomozte mi...mhhh...ako sa hovori matke ktora "odlozi" svoje dieta k starym rodicom s tym ze ide k zubarke a namiesto toho aby odtial sla za dcerkou zavola kamoske a ide na dlhe hodiny na "kavu"?????
@arsy - panebože a čo teba do toho?
Ako pardom, mam svoje dieta rada ale netajim sa tym ze chcem mat od nej pokoj aspon na chvilu, cas sama pre seba. Vcera som ich poslala do obchodu samých (priatel a dcera) a po dlhej dobe si dala kupel a precitala zas 2kapitoly z knihy a veru padlo mi to dobre kedze mi tu nikto nevrestal. Nehovoriac o tom ze sme s priatelom isli do kina a dieta nechali u rodicov, a nie raz!
Sak ak to nie je matka co zanedbava svoje dieta ale raz za cas si ide sadnut niekam s kamaratkou ktoru mozno dost dlhy cas nevidela tak prečo nie.
@arsy taketo ohovaracky fakt nemusim, nie sme predsa pubertiaci na zakladke. Cas pozametat si pred vlastnym prahom namiesto vmesovania sa do druhych.
@arsy a akoby si nazvala mna, ktora si kazdy mesiac odskocila od dietata kadernicke a odtial som si isla na nakupi, dala kavu (rozumej, ze som bola prec celyyyyy den) Pripadne tak 2-3x do mesiaca este na 2h cca so sestrou vecer na shusi? Alebo normalne som rano odisla do nakupneho centra a prisla poobede? No fuj, hanba mi. Preboha zeny, kedy uz pochopite, ze to ze sme sa stali matkami z nas nerobi otrokov deti, ale ste plnohodnotnym clovekom so svojimi potrebami....ja neviem, ale za mna vyrehotana a spokojna mamicka, ktora si 2-3x do mesiacia spravi svoj den ako nervozna kopka nestastia, co moze "hrdo"vyhlasit, ze sa 3 roky od svojej ratolesti nepohla.....
Simona Krainova (tá modelka) sa raz v TV vyjadrila : Akože pardon,ale to že mám deti,neznamená že im obetujem život!....pre tie menej chapave,ako je napriklad zakladatelka témy,rozumej že treba mať čas aj sama na seba.
@arsy mas asi malo veci na robote🙂
Ja by som prijala mat moznost niekam "odlozit" dieta,aspon na dve hodiny,alebo ist na nakup bez kocika a nemusiet mysliet na to,ci sa s plne nalozenym kocikom a ruksakom a vsetkym vyvleciem do kopca😁alebo len ist vonku ku psiskam a pomaznat sa s nimi,ci si vybehnut na kafe bez dietata a to moju malu skoro 5 mesacnu velmi lubim.ale fakt niekedy by mi to padlo veeeeelmi dobre.takze za mna mamka pohodacka,vie,ze sa dietatu nic nestane,ze je v bezpeci so starymi rodicmi a predsa len,mame telefony,keby sa nieco vazne udialo,tak jej predsa zavolaju
Závisí od okolností. Ak sa dohodla so starými rodičmi, že jej postrážia dieťa po dobu, čo bude u zubára tak mala ísť domov. Ak by sa dohodla, že od zubára sa zdrží z nejakého dôvodu /a miesto pôvodného dôvodu klábosila s kámoškou, no budiž/ a starí rodičia súhlasili tak v poriadku. Keď je zadávateľka taká naštartovaná, zrejme sa stalo niečo, s čím starí rodičia nerátali. Mohli mať, napríklad, na neskôr svoj program ktorý možno museli zrušiť a miesto dopoludnia museli varovať možno až do večera. A to sa mi zdá naozaj nezodpovedné. Nemám nič proti vyventilovaniu mamičky, ale ak sa dohodnem, že len k zubárovi, tak naozaj len tam a potom domov. Taká hodinka sa ešte dá skriviť, ale arsi píše "dlhé hodiny" a to teda je už cez čiaru. Tu nejde o "vysmiata matka, spokojná matka", matka možno bola vysmiata ale starým rodičom bolo asi do plaču.
Asi bezcitna bestia😅omg tu sa uz nema fakt co riesit
@kazuso no ja ti neviem, ale žeby sa v dnešnej dobe nevedeli sňou spojiť? Tomu neverím.... skôr mi to príde ako čistá provokácia, alebo závisť? Alebo neviem čo....a možno tie dlhé hodiny boli len 2-3 hodinky... už len keď niekto dá slovo "odložiť" do spojitosti ako autorka, tak je to čisto rýpavičný dôvod....
Tieto temy su fakt top!
Typujem to na švagrinú...a nalepšie to píše pani bezdetná!Lebo tie uplne najviac vedia radit matkam a za všetko ich kritizovat!Ved majú patent na výchovu" 😂
@kazuso podla mna keby sa stalo nieco take, co pises tak by to asi hned napisala. Ale v tomto prispevku je hlavny dovod to, ze isla na kavu, ze odlozila dieta a neutekala hned od zubara k dcere tak to je jasne napisane. Keby sa stalo nieco horsie alebo starki by boli nastvani alebo matka dieta zanedbavala tak asi sa rovno opyta na to ako sa nazyva taka zena a nie ze isla na kavu a neutekala k dcere domov. Ale to sa uz nedozvieme ake boli skutocne okolnosti. Lebo zakladatelka temy bud uz neodpise alebo odpise presne nieco take, len aby neostala za hlupu, kedze cita tieto komentare.
@sam2 tiez pozeram..som slepa?..lebo nikde nie je napisane, ze sa dotycna mamicka nespytala a neoznamila 🙄
@sweetlife001 vieš, však čo si neprečítaš si domyslíš 😂 tak ako si len my domýšľame ako to autorka vlastne myslela.....aj keď tu je z kontextu viac menej jasné, ako to bolo myslené....
@arsy podľa mňa ak to nevadí starým rodičom tak kde je problém ? Veď kazda mamina si ma právo pokecať, oddychnut si, nie sme matky preto aby sme 24hodin stravili pri dietati. Podla mna je toto len o ziarlivosti ako o nejakom specialnom nazve pre mamicku ktora si chce pokecat s kamaratkou.
Ženy ženy ...
Prepáč aké každá matka ,mama ,mater má právo na relax na pár hodín si vyhodiť z kopýtka a pritom vedieť ,že dieťa je v dobrých rukách činiteľa u otca alebo starkých ...tým ,že mám rodinu a deti tak sa život nekončí !!!ja sama som mamou troch ratolesti a vďaka bohu za úžasného manžela ..že tak ako on aj ja môžem ísť sa vyventilovat sa von s kamoškami a napriek tomu som mama ktorá má o deti postarané nie sú hladne ..špinavé ..tým že som sa vydala a stala sa mamou neznamená ,že Sim prestala myslieť svoje potreby 🙏😙😘
@sam2 tak hej, ale my tu komentujeme ten prispevok co tu dala, co napisala. Z toho jasne vidno ako to myslela. Jak mame vediet viac ked to nenapisala? Ocividne ju trapi len to. Co napisala. Chapes? 😂 ale proste nech uz by sa stalo hocico, stale je to len medzi starkymi a tou dotycnou matkou, ziadna osoba sa do toho nema co starat absolutne a este to vesat na net a chciet z dotycnej matky zrobit debila. Lebo podla mna z toho prispevku tu o nic ine nejde.
och, to je nieco strasne. Ako si to mohla matka dovolit? Hovori sa jej krkavcia mater. Ale nie, zartujem, je to uplne normalne. Ja si tiez velmi rada oddychnem a odskocim od svojich dvoch deti 🙂 a hocikedy. Juuj, ako mi to robi dobre, pokecat s kamoskou, ktora je normalna a dospela osoba.
A zakladateľka témy zmizla do neznáma 😂
@janulka1802 ale pozor na to, po niektorych ukonoch u zubara sa nemoze pit kava 😉
🙄
@rebellefleur Asi si dava svoju prvu kavu dna, ked su deti v posteli...
@rebellefleur tiež čakám na jej ďalší príspevok :D
Ja tiez ked chodim k rodicom na par dni tak chodim s kamaratkou von, na kavu,prejst sa, pokecat a podobne. Ja som spokojna oddychnuta, nasi su stastni ze mozu byt s vnukom takze obe strany spokojne. Tiez potrebujem obcas vypnut od maleho lebo inak som podrazdena a to tiez neni dobre. A ja som rada ze drobec neni ,,mamin cicik,, 😉 neni som ten typ zeny matky co potrebuje byt neustale s dietatom. Ale kazda zena sme ina. Ja napriklad by som chcela byt nenej nervna a viac brala veci s lahkostou ako zas ine mamicky ale zial neni som taka. Co uz 🙂
Bože..a ako poviem sama sebe že som šupla svojich troch chalanov k starým rodičom na 10 dní...a prvý deň bez nich som normálne oslavovala že aj ja mám prázdniny????
No MRCHA MATER som😂
A som zato spokojná....
@rebellefleur radšej zmizla, asi čakala iné komentáre 😂😂

@arsy a ako by si nazvala zenu, co sa stara do cudzich veci? Ja, ze varacha, vsade sa zamiesa....😉