"Vzorná" matka
zeny pomozte mi...mhhh...ako sa hovori matke ktora "odlozi" svoje dieta k starym rodicom s tym ze ide k zubarke a namiesto toho aby odtial sla za dcerkou zavola kamoske a ide na dlhe hodiny na "kavu"?????
@maminecka2 ani mi nevrav. Ja som dokojila copanu an Vianoce. Urobila chceck-out sama, juuuuj to bola ulava (fuuuuj krkavcia mater, nehambis sa tesit ako sa ti 1,5 rocne decko "odpojilo" haha). Nie vazne, niekedy to ide fakt ze na nervy.
A ja by som aj isla. To to su kde toe kupele. A su aj vinne? Pivco ja velmi nemusim. Ale zato "Sex on the Beach", nooooo to by bolo😂 (aj doslovne. Len ten piesok v kazdom otvore by mi asi vadil 😂 ).
Za chvilku tu bude vystupovat pod inym menom 😂😂😂😂
@tiumen Ty si cislo...nie, nechyba veru. 😅 Ale asi nebude nadsena, ked sa tu uvidi, lebo predpokladam, ze to tu aj nadalej cita...ale! uz pod inym nickom.
Ak osoba ktorá založila tuto tému ma deti tak sa pýtam co je to za matku keď ma čas zakladať takéto témy a nevenuje sa plnohodnotné deťom zrejme to nebude "vzorná matka"
neviem jak si to mohla dovolit :D :D :D ... joooj strasne dobre som sa pobavila :D
@yanni Neviem ci aj vinne, ale cokoladove urcite- k tomu mozeme buchnut bublinky, to by slo 🙃Ja som chcela kojit do 2 rokov, u chalanov mi to nevyslo tak som chcela aspon u malej, ale uz zacinam premyslat ze to stopnem skor. Len som leniva v noci sunare pripravovat, tak este pockam a uvidim 🙂
No ved ten sex, ved toto- take uvolnenie all inclusive 😜😜
@maminecka2 a koko ma mala? Noc ti neprespi? Nasa si to rozhodla sama, ze je koniec. Ale ti poviem, mne to kojenie uz islo na nervy. Ale v noci som posledne ca. 2 mesiace uz nekojila. Naucila som ju na samoubsluhu: ked sa zobudis, budes smädna, tu mam vodu v nekvapkajucom pohari, napi sa". Asi pochopila, obcas som nasla pohar rano prazdny haha.
O dva tyzdne bude mat dva roky, no neviem si to predstavit, mat ju este na cecku. To dieta je take rozumne a vyspele (chalani boli v jej veku v porovnani este fakt babätka), no neviem. ja som ju po este dlho "drazdila", obcas aj oblizla ale mi len jazyk okazala a povedala "ble". Ale mlieko som mala po troske este dlhooooo. Vlastne takmer pol roka. Este pred dvomi tyzdnami som co to vytlacila. Teraz uz nejde vdaka bohu nic.
@maminecka2 inak ten sex beriem aj ja. Jedno ci ako koktail alebo skutocny hihi U nas napodobne. Pokym sa ja dostanem do postele, tak chlap uz chrni😨😂
@yanni Ma 14 mes., noc neprespi, aj ked vacsinou 2-3x taha, ale obcas- ako napr. vcera mam pocit ze stale- bol spln tak asi aj tym, vzdy 2 noci okolo splnu zle spi. A potom choroba, zuby...
Ja ked som musela seknut s kojenim u chalanov tak sa mi uz prsia ani nenaliali 🙂, hned bolo po mlieku (ale uz som vzdy bola tehotna a skoncila v nemocnici na infuzkach kvoli vracaniu, tak asi aj preto).
U nas aj vcera- vynimocne muz nespal, aj ja este pri zmysloch a mala sa zobudila a bolo po vtakoch 😀 👿 Do 0:30 som ju uspavala..., samozrejme na cicku.

@sardinka32 chýba ti jej vzhľad 😂😂 ??