icon

Zachvat plaču ročného dieťaťa

stuvik8
15. dec 2022

Ahojte maminky.
Pred dvomi týždňami sme boli so synom na ročnom očkovaní. Pri samotnej prehiadke ho doktor nasilu meral, (drzal rucky a sestricka nozky) nakolko si maly nechcel lahnut. Maly po cely cas plakal , az sa zajakaval...a pri ockovani ani nehovorim.
Ale myslela som si ze je to normalne.
Az pokial sa mi doteraz nezacal kazdu noc budit s hroznym placomz a to kazdu hodinu/dve. S tym ze sa az trasie a silno ma drzi za pyzamo. Mam pocit ze sa boji.
Viete mi povedat ci v tomto pripade mose ist o nocny des, alebo zazil moj syn traumu ktora ho uz 2 tyzdne sttasi v noci?
Dakujem vam velmi pekne za vase rady a skusenosti

ls56
15. dec 2022

Moze ist o nocne mory uplne v pohode. Moja dcera ma o dva tyzdne rok a uz asi 3 mesiace sa budi s placom. V noci kazdu hodinu a niekedy aj kazdu polhodinu. Ale ona je bojko,ona sa vsetkeho boji. Takze myslim si ze ma aj take sny.

fiafia
15. dec 2022

@stuvik8 určite to môže byť z toho zážitku a následne sa mu snívajú zlé sny.

lasoli
15. dec 2022

myslim skor zazitok,

stuvik8
autor
15. dec 2022

@ls56 3 mesiace? 😲 a ako to zvladate?
Co ju upokoji?
Naseho len drzali na rukach, a v sekunde ked ho polozim do postele tak spusti zase strasny plac

stuvik8
autor
15. dec 2022

@fiafia tiez si to myslim, lebo predtym sme taketo problemy nemali 😏
Tak dufam ze na to coskoro zabudne 🙏

ls56
15. dec 2022

@stuvik8 no som ako zombie, dcera cez den nervozna, nevyspata, ale co mam robit? Ma povahu strachoputa. Ked zacala v 8m stvornozkovat a dala som ju na deku vonku, tak vrestala kym som ju nezobrala, lebo sa bala travy. Nik nemoze ist snami vytahom, lebo ked vidi cudzieho, tak vrieska, ale ze neskutocne. V noci ked je hore tak ju niekedy nosim na rukach, kym sa neukludni a potom skusame spat znova. Takto hrozne sme zatial nikdy nespali.