Záchvaty plaču u bábätka

1. mar 2023

Maminy, možno mi poradíte.. Moja dcérka má 3 mesiace. Donedávna bola bežne bábätko. Teraz cez víkend bola prvýkrát chorá, mala teplotu a kašeľ. Teplotu už nemá,kasel sem tam áno. Od tej choroby je ako vymenená. Konkrétne v pondelok začala so záchvatmi placu a vrieskania. Hodinu je v pohode, hra sa a a usmieva a zrazu bum, zachvat. Je to kedykoľvek počas dňa aj noci. Jedine, čo vtedy chce je nosiť sa. To ju ako tak utisi,ale neprestane plakať úplne. Je to úplná az hystéria, trvá to aj hodinu. Nemám pocit, že ju boli bruško, nie je hladná. Môže to byť nepohody z choroby? Som zúfalá.

aliaray1
1. mar 2023

Zuby, vetry, bolest bruska. Kedy a ako a cim bola ockovana? Po hexa vakcine to byva. Moze ju boliet hlava, hrdlo...

andreatytler
1. mar 2023

Nesucha si usi? Mozno ma zapal.

autor
1. mar 2023

@aliaray1 nie je na zuby skoro? Mala hexavakcinu dva týždne dozadu.. Neviem, či by sa to s takým oneskorenim prejavilo

autor
1. mar 2023

@andreatytler hm, to nerobí 🤷‍♀️

autor
1. mar 2023

Inak boli sme v pondelok u lekára, kde jej robili crp. Nevieš, či by sa ten zápal tam prejavil? Lebo mala v poriadku hodnotu

autor
1. mar 2023
andreatytler
1. mar 2023

Myslim ze usi to teda nebudu. Je mozne ze je mrzuta koli chorobe. Vela mamiciek radi nosic alebo satku. Skusala si?

autor
1. mar 2023

@andreatytler zatiaľ nie, ale vyskúšam, mam doma aj aj. Ďakujem za rady. Dnes večer mi príde pokojnejšia trochu, držím nám obom prsty na noc.

aliaray1
2. mar 2023

U nas bola zmena spravania o 180 stupnov po 1.hexe a po tyzdni sa to prejavovalo, trvalo to 2 tyzdne. Akoby uplne ine dieta. Potom to bolo prec a bola ok.
Nie, nemusi byt skoro na zubky, nasei zacali v 2.5 mesiaci.

Nasa v 3 mes takto prejavovala pocikanu plienku a zubky. Uz sme chceli ist na urgent, ked sme pozreli do pusy a videli 2 male bodky na dasienkach. Dali sme nurofen a vytuhla a spala do rana. Od vtedy sme cistili pusu navlhcenou gazou na prste, masirovali dasienka...v 7 mes mala vonku 4 zubky.

Este takto raz hlasila problem s uskom...mala zapal. Na to sme sli ma vysetrenie, dali octove burrowe kvapky a potom uz len olejcek Olivocap do usiek a denne sme uz cistili.

Na brusko sme davali Babycalm a espumisan.

Spime spolu v manzelskej posteli, uzkosti nemala ani nic podobne.