Zdravá termoflaška na čajík
Dobry vecer,potrebovala by som radu ,ako 10 mesacnemu udrzat teply caj v kociku kedze nastala zima nejako skoro 😒 nejaky osvedceny termoobal alebo termoflasa,neviem nemam s tym vobec skusenosti. Chcela by s , aby mal caj yeply a aby ta flasa bola z nejakeho ,,zddravsieho" materialu..Dakujem za tipy 🙂
Ja som davala klasicku detsku flasu do TERMO PUZDRA (toho co ma vo vnutri polystyren), pekne zavesila na kocik a sup von 🙂
@romanettka. Ahoooj, tuto som dnes pozerala a sa mi zda, ze sa tam nejake veci maju dokupit este samostatne a ze je dost velka do detskych ruciciek ,neviem. Ale vyzera zatial najlepsie.
@rysmamka
A tak jasne ze to nejako estra dlho teplucke nevydrzi ...ja som dala horuci cajik do flase...dala som napit ked to vychladlo aby sa dalo napit a kym to bolo este ako tak teple....ked vychladol tak som pit nedala....ale zas ked bolo zima malokedy boli nejak ze smadni aby nevydrzali... dve hodky vydrzali. Zvladli sme to aj takto s tym puzdrom. kamoska tusim davala do toho puzdra este tie vankusiky na zahrievanie (co sa tak prasknu a ono sa to zohreje a mas si to prilozit na brucho napr. pri bolestivej menst. alebo na chrbat, take tie zahrievacie, zdravotne). Tak ona toto dala do puzdra, tiez celkom dobry napad, ale my sme nikdy nevyuzili.
@rysmamka mam termoflasu Pacific baby z nerezu. Da sa na nu dat aj nasada s cumlom zn.Chicco. A ked je dieta vacsie tak aj sosacik alebo nastavec so slamkou. Ale nie je to take super terno ze Ti tam vydrzi pol dna teply caj. Ale v kombinacii s termotaskou sa to da. Prezili sme tak lyzovacku 🙂
@gabika4 prosim vas netecie vam z termoflasy pura?
@katkazoricakova nie netecie
@rysmamka a mate slamku,naustok,pouzivate kryt alebo?
@katkazoricakova. Naustok pouzivame a s krytom. Vytecie akurat ked bez krytu maly sadne na naustok. Treba proste na to pouzit tlak
@rysmamka Ahoj, prosím ta, s tou nerezovou (nie termo) ste ako spokojní? Zvažujem kúpiť na leto na dlhé prechadzky s tým, ze ju dám ešte do termoobalu, aby voda nebola horúca od slnka. Termo je už zbytočne ťažká. Len sa trochu obávam, či sa ta netermo nebude aj tak príliš zohrievat...
@karlovka2018 ja jednu predávam ak chces netermo pretože som zle objednala mysliac si že ide o termo. Ja som ju používala v zime takze neviem povedať teple neudržala v termo obale ale studené neviem. Inak na fľaše sa mi páči najmä to že je zdravá teda má najlepšie hodnotenia vo daň týka zloženia. Inak je dosť drahá.
@rysmamka Ďakujem. Ja zháňam ružovú so slamkou. Akej farby máš na predaj?
@karlovka2018
Zeleno modro zlta
@rysmamka tak potom nič, ďakujem.

Ahoj, presne aj ja hladam,
myslim, že kamoska mala tuto
https://www.babytrend.sk/nerezova-dojcenska-ter...