icon

Zdravá termoflaška na čajík

rysmamka
22. sep 2018

Dobry vecer,potrebovala by som radu ,ako 10 mesacnemu udrzat teply caj v kociku kedze nastala zima nejako skoro 😒 nejaky osvedceny termoobal alebo termoflasa,neviem nemam s tym vobec skusenosti. Chcela by s , aby mal caj yeply a aby ta flasa bola z nejakeho ,,zddravsieho" materialu..Dakujem za tipy 🙂

romanettka
22. sep 2018

Ahoj, presne aj ja hladam,
myslim, že kamoska mala tuto
https://www.babytrend.sk/nerezova-dojcenska-ter...

silvike
22. sep 2018

Ja som davala klasicku detsku flasu do TERMO PUZDRA (toho co ma vo vnutri polystyren), pekne zavesila na kocik a sup von 🙂

rysmamka
autor
22. sep 2018

@romanettka. Ahoooj, tuto som dnes pozerala a sa mi zda, ze sa tam nejake veci maju dokupit este samostatne a ze je dost velka do detskych ruciciek ,neviem. Ale vyzera zatial najlepsie.

rysmamka
autor
22. sep 2018

@silvike ahoj a naozaj to udrzalo tekutinu teplu? Ja nemam dobre skusenosti ani s normalnymi termoskami ☹

silvike
22. sep 2018

@rysmamka
A tak jasne ze to nejako estra dlho teplucke nevydrzi ...ja som dala horuci cajik do flase...dala som napit ked to vychladlo aby sa dalo napit a kym to bolo este ako tak teple....ked vychladol tak som pit nedala....ale zas ked bolo zima malokedy boli nejak ze smadni aby nevydrzali... dve hodky vydrzali. Zvladli sme to aj takto s tym puzdrom. kamoska tusim davala do toho puzdra este tie vankusiky na zahrievanie (co sa tak prasknu a ono sa to zohreje a mas si to prilozit na brucho napr. pri bolestivej menst. alebo na chrbat, take tie zahrievacie, zdravotne). Tak ona toto dala do puzdra, tiez celkom dobry napad, ale my sme nikdy nevyuzili.

romiada
22. sep 2018

@rysmamka mam termoflasu Pacific baby z nerezu. Da sa na nu dat aj nasada s cumlom zn.Chicco. A ked je dieta vacsie tak aj sosacik alebo nastavec so slamkou. Ale nie je to take super terno ze Ti tam vydrzi pol dna teply caj. Ale v kombinacii s termotaskou sa to da. Prezili sme tak lyzovacku 🙂

rysmamka
autor
22. sep 2018

@mirka2405 tie uchytky su super. Osobna skusenost?

mirka2405
22. sep 2018

@rysmamka ano, my ju pouzivame uz druhy rok a kamaratky naokolo tiez, daju sa dokupit aj nahradne slamky a kefka na ich cistenie. Za nas spokojnost. Aj na leto aj zimu.

gabika4
3. okt 2018

@rysmamka my používame termofľašku Pura krásnej ružovej farby, môžete si priplatiť príslušenstvo, my máme všetko 😂

rysmamka
autor
3. okt 2018

@gabika4. Tuto som presne objednala s naustkom a slamkou a este tie krytky tesniace v pripade ze mu tam dam jedlo. Maly bude mat 11 mesiacov a pije iba cez cumel a iba z jednej flase tak skusime naucit na naustok

domi10
23. okt 2018

@gabika4 aj ja nad nou rozmyslam, len mam dilemu kvoli slamke, ci sa z nej lahko taha. Tvojej dcerke sa ako taha? Moj syncek ma 11 m., takze zacneme este cumlikovou nasadkou, len uz by som ho rada zacala ucit na slamku, tak ci je vhodna na prve ucenie

rysmamka
autor
23. okt 2018

@domi10. Podla mna najskor naustok nie slamka. A mimoto ta flasa nie je zas tak uzastna ako ju basnia aspon ja to tak nevnimam. A za tu cenu. Uz by som do toho druhykrat asi nesla.

katkazoricakova
23. okt 2018

@gabika4 prosim vas netecie vam z termoflasy pura?

rysmamka
autor
23. okt 2018

@katkazoricakova nie netecie

katkazoricakova
23. okt 2018

@rysmamka a mate slamku,naustok,pouzivate kryt alebo?

rysmamka
autor
23. okt 2018

@katkazoricakova. Naustok pouzivame a s krytom. Vytecie akurat ked bez krytu maly sadne na naustok. Treba proste na to pouzit tlak

domi10
23. okt 2018

@rysmamka dakujem ti 😊. Dnes som ju nakoniec kupila, tak uvidim, ako sa u nas uchyti. Veru ta cena je vyssia, tak som zveda, ci bude stat za to. Starsia sa hned naucila na poharik, jej slamkove flase nesli. A syncekovi teraz hlavne na von este s cumlom, lebo on by pil stale🙈

rysmamka
autor
23. okt 2018

@domi10. Z akej stranky si objednala? Davaj pozor aby bola Termo. Nie ako ja som najskor kupila len obyc nerez 😒

domi10
23. okt 2018

@rysmamka isla som priamo do kamenneho obchodu v Pezinku, maju aj stranku biolove.sk. Dnes som prave citala, ze treba dat na tento rozdiel pozor pri kupe flasky.

karlovka2018
24. feb 2019

@rysmamka Ahoj, prosím ta, s tou nerezovou (nie termo) ste ako spokojní? Zvažujem kúpiť na leto na dlhé prechadzky s tým, ze ju dám ešte do termoobalu, aby voda nebola horúca od slnka. Termo je už zbytočne ťažká. Len sa trochu obávam, či sa ta netermo nebude aj tak príliš zohrievat...

rysmamka
autor
24. feb 2019

@karlovka2018 ja jednu predávam ak chces netermo pretože som zle objednala mysliac si že ide o termo. Ja som ju používala v zime takze neviem povedať teple neudržala v termo obale ale studené neviem. Inak na fľaše sa mi páči najmä to že je zdravá teda má najlepšie hodnotenia vo daň týka zloženia. Inak je dosť drahá.

karlovka2018
14. mar 2019

@rysmamka Ďakujem. Ja zháňam ružovú so slamkou. Akej farby máš na predaj?

rysmamka
autor
15. mar 2019

@karlovka2018
Zeleno modro zlta

karlovka2018
15. mar 2019

@rysmamka tak potom nič, ďakujem.