Zinnat ako sa riedi? Nechápem popisu
Baby mam tieto antibiotika a nechápem, či to mám zriediť s vodou. Či mi to už lekárnička nariedila? Nechápem to z toho popisu.

@haluta väčšinou sa už sirupy riedia v lekárni . Ak budeš mat vo flaši len prášok tak je to nenariedene.
@haluta presne toto som včera riešila ja,lebo som z toho bola jeleň 😀 volala som do lekárne,tam povedali,že zriedit s prevarenou vodou s 37 ml,ale potom mi ségra povedala,že to už určite zriedene je.lekarnicka bola fakt dosť dlho preč,tak isto riešila.ale! My sme to ich synovi dali dvakrát a dvakrát sa z nich vzapati povracal.dnes sa aj vysypal z nich.lekarnicka nás aj upozornovala,že sú ťažké na žalúdok
Prevarenu vychladnutú vodu naliať po rysku na odmerke. Pod vrchnákom dat dole fóliu, vliat polku vody, zatvorené riadne, ale ze riadne premiešať, potom dat zvyšok vody a zas pretrepat, ak by ostal zlepeny naspodu, dlhým koncom lyžičky rozmiesat. Po nariedeni treba dat do chladničky, zinnat sa riedi najhoršie zo všetkých 😂
@zorkahorka aj mne niekde odbehla lekárnička.
@som_ponorka nevieš ako zistím ze bol neriedeny?
@danajurkova je to také husté vodnate... Nie je tam prášok. Takže to je nariedene?
Ak je to husté, je to nariedene, bol by tam prášok a bolo by to zalepene pod vrchnákom, lekárnička možno aj na krabičku poznačila dátum, kedy bol riedeny, pred davkovanin ho treba pretrepat, je dosť hustý
@brankova
@som_ponorka suer ďakujem moc baby 🙂 😂 moc si to cením, že ste mi poradili.

@haluta daj foto sirupu(fľašu )