icon

Zinnat ako sa riedi? Nechápem popisu

haluta
8. jan 2019

Baby mam tieto antibiotika a nechápem, či to mám zriediť s vodou. Či mi to už lekárnička nariedila? Nechápem to z toho popisu.

Zinnat ako sa riedi? Nechápem popisu
danajurkova
8. jan 2019

@haluta daj foto sirupu(fľašu )

danajurkova
8. jan 2019

@haluta väčšinou sa už sirupy riedia v lekárni . Ak budeš mat vo flaši len prášok tak je to nenariedene.

zorkahorka
8. jan 2019

@haluta presne toto som včera riešila ja,lebo som z toho bola jeleň 😀 volala som do lekárne,tam povedali,že zriedit s prevarenou vodou s 37 ml,ale potom mi ségra povedala,že to už určite zriedene je.lekarnicka bola fakt dosť dlho preč,tak isto riešila.ale! My sme to ich synovi dali dvakrát a dvakrát sa z nich vzapati povracal.dnes sa aj vysypal z nich.lekarnicka nás aj upozornovala,že sú ťažké na žalúdok

som_ponorka
8. jan 2019

Prevarenu vychladnutú vodu naliať po rysku na odmerke. Pod vrchnákom dat dole fóliu, vliat polku vody, zatvorené riadne, ale ze riadne premiešať, potom dat zvyšok vody a zas pretrepat, ak by ostal zlepeny naspodu, dlhým koncom lyžičky rozmiesat. Po nariedeni treba dat do chladničky, zinnat sa riedi najhoršie zo všetkých 😂

haluta
autor
8. jan 2019

@zorkahorka aj mne niekde odbehla lekárnička.
@som_ponorka nevieš ako zistím ze bol neriedeny?

haluta
autor
8. jan 2019

@danajurkova je to také husté vodnate... Nie je tam prášok. Takže to je nariedene?

brankova
8. jan 2019

@haluta Ano je to nariedene, ak tam nie je prasok, zinnat je po nariedeni husty sirup.

som_ponorka
8. jan 2019

Ak je to husté, je to nariedene, bol by tam prášok a bolo by to zalepene pod vrchnákom, lekárnička možno aj na krabičku poznačila dátum, kedy bol riedeny, pred davkovanin ho treba pretrepat, je dosť hustý

haluta
autor
8. jan 2019

@brankova
@som_ponorka suer ďakujem moc baby 🙂 😂 moc si to cením, že ste mi poradili.