Znamienko na nožičke
Ahojte mamičky
Mam 18 mes synčeka a od narodenia mal na nozicke akýsi malinký fliacik znamienko a po čase. Sa mu to zväčšili, narástlo na toto a ostalo to už takéto aj s tou bodkou vedľa. Ze je to normálne a stratí sa po čase. No neviem. Mali tiež vaše detičky takéto? Zmizlo to ci? A ak áno tak po akej dobe?

@kristina211 mam tiez od narodenia 🙂 nezmizlo. A ro mam 33r
@kristina211 syn má tiež také, na nohe a pri uchu. Ja mám na bruchu a muž na nohe. Synovi sa zäčšuje ako rastie... Ukazovala som to dr. a povedala, že to je znamienko
No my máme iné sice, ale tiež mi od mala tvrdili, že to malej zmizne a to nič. Teraz som vytočena maximálne, pretože už to zrazu nezmizne, plocha sa zväčšila a aj zväčší ako bude rásť... A laserové odstránenie stojí majetok, keďže na ploche záleží... Keby sme.zakrocili hneď bolo by to raz dva preč... Čiže dobre by som si preverila kade tade, či to zmizne... A podľa toho sa zariadila v pripade, že to bude prekážat..
@kristina211 ja som mala sa také na ruke,zmizlo počas prvého tehotenstva
Moj syn ma take na krizoch, rastie to proporcnw a nim, cize stale to zabera rovnaku plochu v porovnani s velkostou chrbatika. Sestra ma take na lytku a muz na bruchu. Beriem to ako genetiku - mame to v nasej aj v muzovej rodine, tak to ma aj syn. Je to pigmentova skvrna, nezmizne to.
Ahoj, moja dcérka má na nôžke na stehne od narodenia, nemám pocit že by sa zväčšoval - možno úmerne rastu, teraz má 3 roky, dr len sa opýta či to nerastie veľmi a nemení farbu. Mne je to jedno, povedala som jej že to má znamienko krásy a neriešim. Pre mňa je to nepodstatné je zdravá a to je dôležité.
@simca06022011 ako myslíš ze zakročiť hneď ste mali?
@kristina211 no mala má plamienok či ako sa to volá, sú to zbizka ako keby cievky rozsirene.... keby sme začali s odstraňovaním hneď keď bola malicka( u nás sa to postupne nejakým laserom odstraňuje), mohla mať za chvilu pokoj a aj by to bolo o mnoho lacnejsie. Ako dieťa rastie tak sa ta plocha zväčšila... teraz to má veľkosť aj dvoch dlaní a nič krásne to pre slečnu nebude určite nikdy, aj keď to nie je nič vážne.

Moja mama ma také na konci chrbta a syn na prostredníku na ruke. Nie, už to nezmyzne, je to pigmentovy fľak.