icon

11 mesačná papá žmolky

9. nov 2021

Dcéra si je zmolky z gatí, keď ma medzi prstami od ponoziek,hocičo najde na zemi dá do ust, nemôže sa jej niečo stať? Nie vždy sa to dá ustriehnut

marianarem
9. nov 2021

Nedavno som tu pisala v nejakej diskusii, ja ked som isla vysavat, tak moj maly isiel rychlo este zachranovat smeti a popchal si do pusinky 🙂 Dal si to ust kazdy vlas co nasiel, smeti, prachove chumace chodil sparat z takych miest, co som ani nevedela, ze mame 🙂 Preslo to okolo roku a pol, zda sa, ze sa mu nic nestalo.

simona1998
9. nov 2021

U nás mala papa a cmúľa zmolky od prvého roka a teraz bude mat 4 za pár dni a drzi ju to stále , večer jej vždy musím zmolky až z vlasov vyberať🙄🤣🤷🏼‍♀️

nikpa
9. nov 2021

@marianarem 😅🤦😄🤣 som sa pobavila, že išiel rýchlo zachraňovať smeti 🤣 zlatý 🤭👶

lenkasarka
9. nov 2021

@marianarem 😂😂😂

amelie2017
9. nov 2021

Moja jedla piesok na kila a zije..

andreatytler
10. nov 2021

Urcite sa jej nic nestane. Neboj, bude jest aj ovela horsie veci.
Inac, cim viac na to budes upozornovat, tak to moze potom zacat robit pravidelne.

nikanu
10. nov 2021

Presne 🙂 Tiež je to aj pre mňa úsmevné, že išiel smeti zachraňovať 🙂 Sranda, čo si tie deti takto zakódujú, že je to v poriadku 🙂 A ani žmolky a nič podobné im nevadí 🙂

ankare
10. nov 2021

Neboj, nič sa jej nestane. Drz sa!

autor
10. nov 2021

Ďakujem vám, trochu ste ma ukludnili ja mam s toho takú paniku keď zbadám ze to ma v ústach aby sa jej niečo nestalo s črevami alebo tak, ale vidím, že je to asi "normálne".