icon

20 mesačný synček sa často budí

nenka39
29. mar 2021

Ahojte mam synceka ma 1rok a 8m casto sa mi budieva dva krat za noc :-/ dam mu sunar a buva dalej je to prosim vas normalne? Alebo nejake rady prosim???

sapetka
29. mar 2021

@nenka39 co ti pride na tom nenormalne?

viestta
Odpoveď bola odstránená
veronikaszabova
29. mar 2021

@sapetka tiez nechapem... Moze byt rada, ze len 2x za noc 😀😀

oblecenie99
29. mar 2021

Ja mám 31 a budím sa častejšie :D myslím si, že je to v poriadku, náš má 15 mesiacov, minimálne raz sa zobudí na mlieko, niekedy aj dvakrát, neriešim, dostane mlieko či vodu a spí ďalej..

nenka39
autor
29. mar 2021

Vobec mi nevadi vstavanie ved to ku dietatu patri ja len uz som stretla dve zeny a abidve zareagovali ze: To sa ti este v noci budi na mlieko? Tak som zostala zamrznuta ze co robim zle 😀 tak som sa radsej spytala😊dakujem pekne a ak sa mozem este spytat do akeho veku ste davali umele mliecko?

nominativ
29. mar 2021

Určite nič nerobíš zle. Ženy, čo sa cudovali, nech poďakujú vyššej moci. To je celé. 🙂 2x je ešte výhra.

sofiashop
29. mar 2021

@nenka39 každé dieťa je iné, netreba porovnávať..ja som mala dvojičky a od roka a pol boli pravidelne hore každú noc od 24.00 do 04.00 hod..vkuse, nie že sa iba zobudili.. bolo na prášky😔toto mi príde úplne v pohode..presne ako písali baby vyššie, tes sa, že iba 2*za noc

bibih
Autor odpoveď zmazal
nenka39
autor
29. mar 2021

Dakujem vam krasne a prajem vam vsetkym este pekny vecer a dobru noc😊

999cicka999
29. mar 2021

@nenka39 syn ma za 3 týždne 3 roky a ešte pije umelé mlieko. Už prespaval celu noc no nakoľko je už bez plienky občas musí cikat v noci. Mlieko pije pred spánkom (aj na obed, aj večer). Snažila som sa vymeniť mlieko za obyčajne no bezúspešne. Okrem toho stačí aby si dal na raňajky kakao s obyc mlieka a bud mu vyskočí exzem alebo ma boľavé bruško. Často riešime s mužom či to mlieko už nadobro nevziat no ma niake vitamíny a fakt ho ľúbi. Papa úplne normálne tak to ma taky zvyk. A 2 krát v noci je ok. Moj starší sa budil do 5 rokov. Nepotreboval mlieko, iba bol hrozný spac...

andreatytler
30. mar 2021

@nenka39 Mas to uplne normalne robis vsetko dobre.
Nas syn ma 16 mesiacov a ked mame stastie, tak sa budi 2x za noc. Ked to staste nemame, tak sa budi aj 8x za noc.
Umlele mlieko mu davame iba 1x za noc... okolo 2:00 rano. V tych ostatnych pripadoch, ho staci len zobrat na ruky a on zaspi a prelozime ho do postielky... asi potrebuje objatie.
Umele mlieko budem davat tak dlho ako bude chciet.

boredka
30. mar 2021

Tiez som to riesila a teda naozaj je to normalne. Moj syn bude mat 2 roky a neprespi noc budi sa 3-4 krat na mlieko. A tiez mam v okoli maminky ktorym diera pomaly este pred dovrsenim 1 roku prespalo celu noc. Rozmyslala som ci to neni aj tym ze moj spi so mnou v posteli a vacsina maminiek ma dieta v postielke plus odstahovane z izby .ale mozno by robil to iste ktovie

simsalabim
30. mar 2021

@nenka39 ja mam opacny nazor, podla mna sa 20 mesacne dieta uz nema co budit na mlieko. V noci ma spat a nie jest, uz to nie je malinke babatko. To mlieko je asi len sposob, ako si navykol po prebudeni zaspat, nie potreba kvoli hladu. Dalsie minus je vplyv mlieka na zubky... A navyse plny mechur moze mat vplyv na nocne odplienkovanie.
PS Moje dievcata obe uz ako 6 mesacne noc prespali bez papania (kojene).

viestta
Odpoveď bola odstránená