icon

3,5 mesačný syn sa nevie vyprázdniť

silviettadanko
9. dec 2017

Ahojte.
Potrebujem poradit.som tu nová a hlavne ,,nová,, aj v materstve.
Mam 3,5 mesacneho bezproblemoveho syna.az do 1 jedenia v noci.
Budí sa 2x jest v noci.1x cca okolo 1nej.je na um a pouzívame antikolics flasku od mam.
Takze okolo tej 1nej si vypije svoju dávku odgrgne si a pol hudku spí bez problemov dalej.potom zacína peklo.
Do rána do 7:30 ako keby nonstop tlacil.prehadzuje sa,vydava zvuky spojene s tlacením kakanice a natahuje si nohy smerom k bruchu.no on spí.ja uz vobec.
Ráno po prebudení,vo vybracnom kresielku 2x potlací a vsetko co má byt vonku je vonku.
Preco to celu noc robí?co robím zle?
Inak má pravidelnu stolicu 2x za den.
Dakujem za vasu pomoc.

sticker
tatiana1980
9. dec 2017

Skus mu davat sab simplex do mlieka a miesaj lyzickou nepretrepavaj flasu. Snad to pomoze, mozno tam je vela bubliniek alebo vzduchu. Nam to pomohlo

katrin21
9. dec 2017

presne,SAB SIMPLEX a 8 kvapiek do kazdeho mlieka a rekt.rurka... kludne v noci , ked ho to chyti.. ulavi si , a bude spat lepsie... vyskusaj..
rurku odporucam takuto, kupis v zdr. potrebach. tie oranzove tvrde su nanic.. naolejovat, dat az po to biele do ritky jemne a cvicit nozickami.. ak ju vytlaca skor, tak zasuvat az kym sa nevyprdka alebo nevykaka....

ivec16
9. dec 2017

moj maly to
robil od narodenia, aj v noci aj cez den, od 6 tyzdnov sme teda praktizovali
“bezplienkovu metodu” len co sa kakania tyka, ked sa zacal takto pucit a on sa pucil aj 2 hodiny, tak som ho vzala, dala dolu plienku, chytila do klbka nad umyvadlo a on sa behom 30
sekund vykakal, obliekla lahla s nim spat do postele dala prso a zaspal... v noci sme takto chodili 2-3 krat... az do pol roka kym nezacal jest prikrmy, kakal 5-6 krat za den a 2-3 razy v noci

ankare
9. dec 2017

Moj, keď sa pucil a nevedel sa vykakat, dala som ho do vajicka. Tam sa mu ulavilo. Asi tá poloha mu bola dobrá na brusko.
Možno by si ho mohla tam davat aj Ty vykakat sa.
Držte sa!

tatiana1980
10. dec 2017

Ja by som rekt rurku nedavala

monula20
10. dec 2017

ahoj tak ja mam dve dcery 1 a 2 rocnu obe mali taketo problemy..skuuusila som asi snad vsetko..espumisan..sabsimplex..biogaja..infacol..coliprev..babycalm..no proste vsetko nic nam nezabralo😔😔😔.az som skusila poslednu moznost a to probio-fix..😊je to vyzivovy doplnok..od prveho uzitia mali pokoj dokonca mi prespali 3-4hodiny. tak drzim palceky