icon

Aké capačky vybrať? Liliputi vs Taptapi

timkao
25. okt 2018
timkao
autor
25. okt 2018

@timkao Ahojte maminy. Dcérka má skoro 9 mesiacov a začala sa stavať na nôžky. Keďže máme skoro všade plávačku alebo dlažbu a už sa nám ochladilo, začala som jej zháňať niečo na nohy. Natrafila som na 2 značky a neviem sa rozodnúť. Chcela by som jej niečo teplejšie, ale aby to nemalo moc pevnu podrážku. Liliputy majú podrážku 3 vrstvovú ale neviem ci nebudú moc tvrdé. Taptapi majú 2 vrstvy a pri nich sa zase bojim aby neboli tenke a aby v nich nebolo dcerke zima na nohy. Aké máte skúsenosti vy?

malinajahoda
25. okt 2018

@timkao ja som včera mojej malej objednala Ťap Ťapi. Tak som zvedavá aj ja. Zajtra to dovezie kuriér.

guiseppinka
25. okt 2018

Skor sa orientuj podla toho ako ma siroku nohu. Taptapi su na dost sirokansku nohu. Mame ich. Poviem ti tak, ze nevidim rozdiel v podrazke medzi taptapmi a afelami... a ponozku bude mat stale, takzr zima jej nebude

miskamilka
25. okt 2018

my sme mali liliputi, ked sa zacala dcerka stavat na nohy (jun) a boli makkucke, pekne sedeli aj na mini nozku (v tom case 10.5cm😊)

malinajahoda
26. okt 2018

@miskamilka prosím ta, ktoré liliputy ste mali? Lebo tam nemôžem nájsť capacky. Len topánočky sú tam napísané.

miskamilka
Odpoveď bola odstránená
malinajahoda
26. okt 2018

@miskamilka dakujem. A dcérka ich nosila vo vnútri alebo von?

miskamilka
26. okt 2018

@malinajahoda von, vo vnutri bola iba v ponozkach

malinajahoda
26. okt 2018

@miskamilka ešte raz ďakujem 😘.

miskamilka
26. okt 2018

@malinajahoda ale teraz prave zvazujem, ze jej kupim jedny dovnutra, kedze jej neviem zohnat papucky na uzku nozku a potrebujem tiez na chladne podlahy nieco

malinajahoda
26. okt 2018

@miskamilka ved to, my máme dlažbu studenú v chodbe a v kuchyni. Tak som chcela vedieť, že kde konkrétne tieto capacky ste nosili.

miskamilka
26. okt 2018

@malinajahoda myslim, ze su uplne v pohode aj dovnutra. Podla mojej mamy su to topanocky iba dovnutra, nechapala, preco jej vtedy rovno neobujem pevne topanky 🙂)))

miskamilka
26. okt 2018

@malinajahoda samozrejme, iba v suchom pocasi sme ich vonku nosili

malinajahoda
26. okt 2018

@miskamilka tvoja mamina asi zaspala dobu 🙊😁. Ale nie, sranda. Ak máte aj vy dlažbu, zišlo by sa aj niečo dovnútra.

timkao
autor
27. okt 2018

Tak ja som nakoniec objednala tie taptapi. Zajtra by mali prisť, tak uvidíme aké budú 🙂

malinajahoda
27. okt 2018

@timkao mne prišli včera a dcérke sú väčšie, o dosť 🤔.

timkao
autor
28. okt 2018

@malinajahoda uff...no ja som našej namerala nôžku 11 cm a podľa tabuľky by mali bať na 6-12m dĺžku 12,5 cm. Snáď jej nebudú padať. Sle vždy lepšie väčšie ako keby boli malé. Za chvíľu do nich dorastie.

marsella_22
28. okt 2018

Odporúčam papuckytomar.sk. Tam si viete vybrať aj zateplené flaušom alebo ovčou vlnou. Okrem toho majú rozšírenú špičku, čo neutláča pršteky, a nožička sa tak môže zdravo vyvíjať. My sme tieto capačky nosili aj ako prvé topánočky na von, keď nám ich v Tomare podlepili gumenou podrážkou. Boli sme s nimi veľmi spokojní. Takže odporúčam 😉.

malinajahoda
28. okt 2018

@timkao presne. Moja malá má len 10cm,tak sú veľké od tých 6 do 12 m. Ale tu v kuchyni a chodbe jej to stačí zatiaľ. Obujem jej to a tá chvíľu jej nízka dorastie. Ako píšeš, lepšie väčšie ako menšie.

malinajahoda
28. okt 2018

@marsella_22 ďakujem, to sa nám zíde 😘🤗👍.

barbie1981
28. okt 2018

Ahojte my sme mali od prvych krokov po dome liliputy a nedam na ne dopustit. Makke a ohybne. Nadmerok 1.5 cm sme v pohode zvladli

olivia1092
Autor odpoveď zmazal