icon

Aké sú to vyrážky u 2,5 mesačného dieťaťa?

zienka21
15. máj 2020

Prosím vás žienky čo si myslíte že to je? Niečo vážne? Máte skúsenosť? Sú to také malé vyrážky ružové až červené najmä po pleciach a už aj okolo krku na hrudníku
Nevšimla som si žiadne problémy ani príznaky nemám pocit ze by to malinkú zvlášť obťažovalo či svrbelo i keď ťažko uznať máme len 2,5 mesiaca akurát je dnes taká plačlivejšia nepokojnejsia a horšie spí ale to máme asi taky deň usmoklený ako je aj to počasie vonku

jarmila1977
15. máj 2020

Je tu skupinka ZDRAVOTNICI NA MK....skus sa popytat priamo tam 😊

matafri
15. máj 2020

@zienka21 podla mna alergia na nieco by to mohla byt. Novy praci prasok alebo zo stravy. Neviem ci je kojena alebo UM.

matafri
15. máj 2020

@zienka21 a asi ju to velmi svrbi. Dala by som Fenistil kvapky alebo aj potriet gelom. Ale ak mozes posli fotky obvodnej lekarke ona ti poradi. My sme to tak riesili este pred koronou. Aj kiahne som posielala len fotky doktorke ani sme osobne neisli.

zienka21
autor
15. máj 2020

nič sme nezmenili, akurát som mala v noci predtým pocit ze jej je asi teplo bola celá spotená, nevykazuje žiadny nepokoj (myslím tak ze chvíľu si rozpráva hra sa otáča usmieva sa celý deň, akurát unavená sa mi zdá. Je plne a výhradne len dojčená

matafri
15. máj 2020

@zienka21 napadlo ma ze to kludne aj potnicky mozu byt. A ked hovoris ze bola aj spotena.. to zmizne aj samo len castejsie kupat bez mydla a niekto dava aj zasyp.

mirkava
15. máj 2020

@zienka21 mne to pripada ako alergia na stravu...

lily411
15. máj 2020

Odmeraj teplotu ,ak ma môže to byť 5-6. Choroba ... naše dvojky to mali Tak to isto mali teplotu asi 4 dni ... boli u lekára a dostali panadol a fenistilove kvapky.. nič iné na ro neexistuje .. niektoré deti to dostanú niektoré nie

lily411
15. máj 2020

Ešte dostali cipok v prípade že by sa začali dusiť.... byt tebou idem k lekárke

deti95060810
15. máj 2020

potničky?