icon

Aké vibračné lehátko do 18 kg sa hojdá aj samo?

jahodovypuding16
29. jan 2019

Zdravím mamičky, potrebujem poradiť. Chcem kúpiť vibračné lehátko. Malý mi ináč ako v rukách alebo pri hompálaní vo vajíčku nezaspí. Zapáčilo sa mi Chicco Polly Swing Up, lebo vraj sa dá húpať aj cez diaľkové. Neviem totiž, či môj 2 mesačný chlapček rozhombá také lehátko sám. Keď ho kolíšem vo vajíčku na zemi nohou, tak zaspí ale keď prestanem tak sa hneď budí a väčšina lehátok vibruje, no neviem či bude stačiť to vibrovanie, či nebudem ho musieť manuálne hompáľať nakoniec ako vo vajíčku. Problém je, že to Chicco je len do 9 kíl a môj má len 2 mesiace a už má skoro 7 kíl a na dĺžku už teraz je ako polročný, preto musím nejaké lehátko do 18 kg. Viete o nejakom čo by hompálalo aj bez toho aby som ho musela rozhojdávať ručne alebo všetky také len vibrujú a dieta sa musí samo alebo s mojou pomocou kolísať?

mamickadusicka
Autor odpoveď zmazal
jahodovypuding16
autor
29. jan 2019

@17juraj17 Ďakujem za tip ale ja zháňam lehátko, ktoré nielen vibruje samo ale aj hojdá samo. Toto lehátko je húpacie ale i vo videu ho ručne rozhojdávajú. Neviem či také niečo je, žeby to húpalo samé aj keď sa bábätko nebude vrtieť.

jahodovypuding16
autor
29. jan 2019

Aha, ďakujem, už je mi to jasné, takže hojdačka na baterky môže byť len do 9 kg :/

mamickadusicka
Odpoveď bola odstránená