icon

Ako často prezliekate doma bábätko?

zuzuk22
4. jan 2014

Ci každý deň alebo ako ? Samozrejme pokým sa nepogrcka alebo tak 🙂 dakujem

luba28
4. jan 2014

@zuzuk22 moje uz velke,tak kazdy den,alebo aj viac,ale take malinke,pokial je ciste tak nie kazdy den,naco???v lete viac,ale teraz neni nutne,...

saska88
4. jan 2014

Ja prexliekam malého vždy po okupaní. Má mesiac a pól a kúpem ho ešte každý deň. Uplne vždy po kúpani ma nové oblečko. A medxi tým samoxrejme keď je pogrckaný, alebo veľmi spotený. 🙂

ushuaia
4. jan 2014

@zuzuk22 my nezijeme v europe, ked ideme von je horuco, zase ked ideme do obchodu, ci lekarovi prosto kamkolvek vsade je klima, oblecenie musim prisposobit, s prezliekanim ale u maleho babatka by som sa nestresovala, babo je samo o sebe ciste, pokial neni spotene, al. pogrckane, ci nema nehodu v plienke co ide az von... 🙂 , ani po okupani nedavam kazdy den ciste bodyno, ved ani ja sama si nedavam kazdy den ciste pyzamo...

luba28
4. jan 2014

@ushuaia zaaavidim ti teplo,.... 🙂

ushuaia
4. jan 2014

@luba28 niekedy veru neni co zavidiet 🙂 , zijem tu rok a mame stale teplo, predtym som tiez zila v krajine kde bolo este horucejsie a veru vzdy som sa tesila domov do chladu ci dazda...a hlavne na Vianoce... 🙂 , sice nie kazdy rok je sneh na SK...o tyzden odlietam domov a veru sa tesim...a zaroven aj obavam mala este nepoznala zimu, ma 3 mesiace 🙂

luba28
4. jan 2014

@ushuaia asi ta sklamem,ale tu zacali stromy pucat,....ani naznak zimy....vonku 6 az 10 stupnov,... ☹

ushuaia
4. jan 2014

@luba28 sledujem net a teda pocasie sa v europe pekne vyburuje, ale aj tak 35 stupnov je dobre vymenit aspon na chvilku za prijemnych aj ked 10 a hlavne cerstvy vzduch... 🙂

zukana
4. jan 2014

@zuzuk22
Ja som prezliekala každý deň, ale len preto, že som nemala taký deň čo by sa nepogrckali. Platilo tak pri malej ako aj pri synkovi. Ale napríklad ak teplačky, dupačkové nohavice, pokial nepogrckali som použila aj 2 dní.

sense
4. jan 2014

vzdy ked bola spinava resp. pogrckana....

marylis
4. jan 2014

@zuzuk22 ja mam starsieho, ale ked bol taky malinky, tak mal to iste na sebe od kupania do kupania. Kupavala som ho kazdy 2. az 3. den. Ale na noc som ho prezliekala kazdy den- do pyzamka. 😉

seemani
4. jan 2014

Ja dávam na noc pyžamko,takže prezliekam ráno aj večer.oblečenie na deň aj pyžamko menìm max po troch dňoch.kúpeme sa každý druhý deň

gretta22
4. jan 2014

každý deň. na noc pyžamko - overal. keď je spotene, podla pocasia, podla cestovania sa prispôsobuje oblečenie.

ivet1371
4. jan 2014

ja som ked sa aj nepogrckali prezliekla 2 krat za den a na spanie ešte po kupani.všetko oprat a ožehlit

dejna20
4. jan 2014

Na spanie mu dam vzdy ciste pyzamo, rano, je v nom este chvilu, nez sa najem a tak a potom ho prezleciem a po kupani vecer nove pyzamko. Ked ideme von, dam mu druhe body, lebo slinta (ma 6m-zuby). Ak sa pogrca alebo ma bodycko moc oslintane prezliekam, nech mu neni zima. Proste podla potreby. 🙂

k_a_j_k_a
4. jan 2014

@zuzuk22 ked boli deti male, tak som im davali vecer po kupani ciste oblecko. Pokial sa nezaspinili (pokakat, pocikat, pogrckat), tak v tom boli do dalsieho vecera. Vela sme pouzivali dupacky a body. Cize ich nic netlacilo. Az sa zacali pohybovat, presli sme cez den na teplacky. Skor teraz je to na porazenie, lebo su schopne prezliect sa aj kazdu pol hodinu do ineho 😠

veriiii
4. jan 2014

tielko ,bodicko kazdy den menim, pancucky a ponozticky ak nespoti tak kazdy druhy -treti den a pyzamko tak podla potreby,ale dlhsie ako tyzden ho nema..

brigus198754
4. jan 2014

Ja mam 2,5 rocnu a 6 mesacneho vecer po kupani sa prezliekaju do (cisteho)pyzamka a rano zas dcerka do skolky tak sa normalne obliecie a mensieho tak isto cize 2× za den ked sa nestane nejaka "nahoda"