icon

Ako kúpať malé dieťa v sprchovacom kúte?

Včera o 16:39

Ahojte , tie čo máte doma len sprchovací kút ako kúpete vaše deti ? Myslím tie menšie ešte ( syn 17 mesiacov ) doteraz mal taký malý bazénik ale je už ozaj malý a chcela by som niečo väčšie možno sú aj vaničky nato určené tak som si chcela nechať poradiť ak máte a s čím ste spokojné ? Ďakujem za rady.

anonym_3a5e83
Včera o 17:12

@anonym_autor my uz od cca 11 mesiacov nasho syna sprchujeme len kazdy vecer, a raz za cas u babkovcov si da vanicku, lebo maju vanu. Nam sa uz do bytu nic nezmesti, co by sme davali do sprchoveho kutu, len to zavadzia. Tak riesime to len sprchovanim 🙂

anonym_6d08da
Včera o 17:15

@anonym_autor máme od 9 mesiaca shnuggle vaničku, sme mega spokojní

anonym_f6c71d
Včera o 18:53

Mám síce veľkú vaňu ale zvyčajne len sprchujem, nevidím dôvod každý deň kúpať, asi by som nekupovala nič beztak s toho za chvíľku vyrastie a bude to ďalšia haraburda

michaela329
Včera o 18:59

Sprchujem, však už stojí 🤷. Kupem len dvakrát do týždňa a to len.preto, že sa tomu hrozne teší, máme aj kúpeľňu s vaňou. Sestra mala do sprchy také sedátko - ale rýchlo ju omrzelo, tiež sprchovala

barka1
Včera o 19:34

Mali sme obyčajnu malu vaničku z Ikey. Dokonca sa v nej kupali dvaja.

anonym_e1e311
Včera o 19:37

Tiez normalne,stoji a sprchujem ho.Ziadna vanicka,tu mal ked bol male babätko.

anonym_b8a602
Včera o 20:18

@anonym_autor my sme kupili bazen v Decathlone, mala ma 4 roky a je super a rada sa kupe 🙂

anonym_b8a602
Včera o 20:18

@anonym_autor moja nema rada sprchovanie a rada sa kupe a hra s hrackami,aj preto 🙂

anonym_36fb65
Včera o 20:29

daj na dno vanicky sprch. kuta protismykovu podlozku a napusti mu vodu s penou do kupela....ci nemate kut s vanickou?

anonym_c1185e
Včera o 20:49

Ako bez srandy my mame už roky murovany sprchac a nechcela som ďalšiu veľkú haraburdu ktorú nemám kde skladovať tak som kúpila skladaci bazén pre psov ….. účel plnil, potom sme začali sprchovat a bazén ďalej užívajú psy 😂.

anonym_77d6fd
Včera o 21:26

Normálne sedí alebo stojí.. Má rok a pol

scila
Včera o 21:34

@anonym_autor mali sme malú vaničku aj maxi lavór na to.