icon

Ako mám dnes obliecť trojmesačné dieťa na prechádzku?

26. sep 2020

velka zmena pocasia... ako si ho obliect???

zuzap33
26. sep 2020

Sediet doma

paulinka17
26. sep 2020

My sme v tomto obdobi uz pouzivali fusak, doňho som ho obliekla nejak lahsie, body mikinka pancusky ponozky a nejake teplaky a ciapka

jankazsa
26. sep 2020

Závisí od teploty vzduchu vonku, napriek dažďu zima nie je (u nás je momentálne 17 st.). Body, tepláky, ponožky, sveter, čiapka a deka.

veronikaszabova
26. sep 2020

@zuzap33 preco ma sediet dome? 🤷‍♀️

maciatkolulu
Odpoveď bola odstránená
hennyinnsbruck
26. sep 2020

@veronikaszabova von sa chodí len pri +20 st😂😂😂To nevieeeees? 😂

maciatkolulu
Odpoveď bola odstránená
veronikaszabova
26. sep 2020

@maciatkolulu u nas (okres Senica) je teraz este stale okolo 16'
@hennyinnsbruck zabudla som 😂 do kuta sa idem hanbit 🙂

maciatkolulu
Odpoveď bola odstránená
veronikaszabova
26. sep 2020
maciatkolulu
Odpoveď bola odstránená
didi2102
26. sep 2020

Ja mám prechodný fusak od pinkie,body tepláčiky mikina a tenká čiapka ,fusak a kryt na kočiar , sme pod tatrami

maciatkolulu
Odpoveď bola odstránená
hennyinnsbruck
26. sep 2020

@maciatkolulu my 6st 🥴🥴🥴 brrrrr 😂
@veronikaszabova 😂

veronikaszabova
26. sep 2020

@maciatkolulu dneska hej, lebo sa schladilo - od vcera rana leje ako sproste. Ale doteraz bolo stale super, aj po vikende ma byt zasa super.

veronikaszabova
26. sep 2020

@hennyinnsbruck
@maciatkolulu
Baby, tak ja dufam, ze aspon zima bude riadna cez Vianoce - minulu zimu u nas ani raz nesnezilo 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

hennyinnsbruck
26. sep 2020

@veronikaszabova 😔naša zima bola tiež hrozna u nás v meste takmer žiadny sneh 😔

autor
26. sep 2020

dik baby. mam pocit ze uz aj v byte mrzneme. pti akej teplote vonku kurite v byte pri babatku? ja as8 zacnem... vobec nemam pripravene teplejsie oblecko pre ani jedneho z nas... snad to dame bez choroby. zakryvala som ho v noci ale citim ze ma studene rucicky. nostek nie.

maciatkolulu
Odpoveď bola odstránená
jankazsa
26. sep 2020

Riad sa teplotou babatka na zátylku,ruky nie sú rozhodujúce. Ak má zátylok studený,treba mu dať ďalšiu vrstvu oblečenia

pupavka89
Odpoveď bola odstránená
oli18
26. sep 2020

A to kde mas teple oblecko, ze ho nemas pripravene ani pre jedneho clena rodiny? Lebo ja doma v skrini, obleciem a idem 🤣🤣🤣

alexandra2468
26. sep 2020

Normalne do fusaku. Ak mas dobry fusak, tak pod to len body s dlhym rukavom, dlhe gate, ponozky. Ved je 10stupnov.
My ked sme chodili v uplnej zime, tak sme dali na to “domace oblecenie” este taky overalik s kapucnou a do fusaku. Nikdy nebola chora.