icon

Ako nastaviť výšku roštu prístavnej postieľky?

frida1990
Včera o 09:30

Ahojte. Tie, čo používate prístavnú postieľku bez jednej bočnice, prirazenú k vašej posteli vo výške vášho matraca, ako ste riešili, keď ste rošt museli dať už na najnižšiu úroveň kvôli tomu, že sa bábo začalo stavať, aby nespadlo?
My máme momentálne rošt na najvyššej úrovni, to je presne vo výške našej postele, takže postieľka je akoby pokračovaním našej postele. Malý má 2,5 mesiaca. Keď je rošt na najvyššej úrovni, zábradlie je takto nízke, ale teraz to nevadí kym je ešte malý. Už teraz však rozmýšľam nad tým, že keď sa začne stavať, bude musieť ísť rošt úplne dole, aby nevypadol cez zábradlie, lenže to zas bude veľký skok medzi našou posteľou a detskou postieľkou a už tým pádom postieľka nebude predĺžením našej postele a môže zas prepadnúť z našej postele do jeho, ak bude u nás v posteli keď sa napríklad kojí. Ako to vyriešiť? Kúpiť nejaké podstavce pod nohy postieľky, aby rošt mohol byť nízko, zábradlie vyššie a zároveň sa zachovala výška matraca tak, aby bola vo výške našej postele?

biba_18
Včera o 10:00

ja som to mala opačne - mala som bočnicu a dala som ju preč až keď bol schopný sám zliezť z postele…