icon

Ako sa hrať s 10-mesačným?

alex5896
16. jún 2022

Ahojte mate dake typy cim zabavit a ako sa venovat dietatku kludne ak mate dakedy rady budem vdacna ☺️ kludne aj typy z knizky s mamou hrave ak daka maminka ma ☺️ dakujem

dagmarovita
16. jún 2022

vsak pozri na googli alebo si podobnu temu vyhladaj tu, je ich tu dosť

marianarem
16. jún 2022

@alex5896 Moj uz v tomto veku obchadzal donacnost, vyberal sufliky, smeti. Upravila som domacnost tak, aby mal pristup k dostatocnemu mnozstvu bezpecnych a odolnych veci a nechala ho objavovat. Tiez som si ho brala k vareniu - posadila som ho na linku a dostaval do ruk kuchynske naradie a suroviny. V tom case sa mu uz velmi pacili aj knizky, pozerali sme casto Rok v lese alebo Rymovacky. Vozila som ho v kociku a rozpravala som mu, okolo coho ideme. A celkovo, cokolvek sme s muzom robili, a obsahovalo to nejaky bezpecny predmet, tak dostal do ruky aj on. Potom este basnicky, pesnicky. Ja nie som taky animatorsky typ, takze doteraz ho skor zapajam, nez by som specialne prenho vymyslala aktivity. Alebo vymyslim nieco, co aspon trochu bavi aj mna 🙂

alex5896
autor
16. jún 2022

@marianarem ja tiez zapajam ,podava mi stipce pri vesani pradla a podobne 😂 to je zabava ja len mi to pride ze sa jej az tak nevenujem ked ju zapajam do veci ....ale tak asi je to ok je jasne ze robime aj ine veci nepomaha mi len v domacnosti 🙈

marianarem
16. jún 2022

@alex5896 Ale venujes sa! Ukazujes jej realny zivot, veci, co sa jej zidu, aj na vesani pradla sa da vselico pocvicit a rozvijat. A tiez jej davas najavo, ze stojis o jej spolocnost. Ja mam v tonto jasno, odkedy moja mama raz spominala na svoju starku. Povedala: " Starka nas mala rada, brala si nas ku kazdej robote." Kedysi ludia nemali cas vymyslat nejaky extra program pre deti, ale aj takto deti vnimali, kto ich ma rad.