Ako uspávate dvojročné detičky na denný spánok?
Ahojte, som po operácií a nemôžem malého dvíhať na ruky. Doteraz sme ho uspávali v kočííku poobede ale z tadiaľ ho musím dať do postieľky. Ako docieliť, aby zaspal v postieľke?
Dam jej fľašu s vodou a ľahnem si k nej 🤷🏽♀️Trvá to síce pol hodinu niekedy aj dlhšie ale zaspi😅
@lucik194 :D
@jjanulienka tiež tak
Lezim na nasej posteli, on vo svojej, precitam par riekaniek alebo rozpravku a on zaspi potom. Ale cesta k tomuto nebola prave ruzova😃 dlhsie sme sa dopracovavali k takemuto zaspavaniu
@jjanulienka tak ja si k nemu do postieľky neľahnem :D
@terezka2911 mne sa tiež podarilo na dovolenke ho takto zakecať. Dala som mu macka, pustila uspávanky a povedala že idem spraviť mliečko, ktoré následne vypil a zaspal.. No teraz už musí mať 2 tyčky preč lebo preliezal postieľku tak neviem či by nevyšiel z nej.
Jaaj. Tak moj uz ma postel 160x80
hodim do postielky, podam dudel a mojkaca.. poviem, nech si oddychne a odchadzam 😁
My sme uspavali tak isto. Odo dňa ako má namiesto postieľky posteľ do kočíka nechcel. Dostane mliečko a zaspí sám do pol hodiny 👍
Moja má 2r, má už svoju posteľ 70x140 vedľa manzelskej , na obed si k nej ľahnem ,chvíľu držím za ruku, otočím sa a poviem že má spať, chvíľku sa povrti a spi
Dojcenim.
preco ho nemozes dalej uspavat na obedne spanie v kociku?Tk ho nauc na postel bez ruk,
Dvojrocne dieta uz davno zaspavalo v postielke s plysakom, maximalne som si k nemu sadla, ked chcelo a drzala ho za rucku, alebo hladila po chrbate. Normalne si lahne do postielky, ty si k nemu sadnes, mozes mu potichu nieco rozpravat, pustit tichu hudbu, ked vstane, zase ho ulozis, zvykne si.
My sme do dvoch rokoch spali v kočíku na balkóne, keď som ho učila na posteľ prvé dva dni to bol boj plače vymýšľanie nechápal a pýtal sa do kočíka, donútila som ho ale že spať bude v posteli trvalo to síce aj hodinu ale potom sa naučil zvykol si a na tretí deň už ok 😊
2r dieta ste uspavali v kociku?
Podobne ako @elizabet173 - a doteraz. Lazka si do postele, precitam rozpravku, porozpravame sa ak potrebuje, a zaspi. Potom odchadzam. Uplne rovnako to bolo aj v 2r, len rozpravanie som vtedy este obmedzovala, lebo by nemalo konca kraja 🤗
uspávaj na manželskej posteli, ľahni si k nemu a hmkaj mu.. ak je kontaktný, pritúľte sa alebo mu daj ruku alebo čokoľvek, s čím zaspáva (môj prvý syn sa túlil s dekami a chcel ma držať za ruku a druhý mi žmolí ucho)
a preco nemoze spat dalej v kociku? moje dcery su obe kocikove. starsia spala cez den v kociku, kym sa donho zmestila, asi do 4 rokov. vonku na balkone, na vzduchu, spala 2.5-3 hodiny bez problemov. mladsiu mam teraz takmer polrocnu a ta ma vsetky denne spanky v kociku na balkone odkedy sme prisli z porodnice.
Spava na nasej manzelskej, lezim pri nom, niekedy ho hladkam alebo spievam, niekedy zaspi sam.
Ja som si malého naučila tak,že dám do postieľky,dáme si pusu,on si pusti hudbu na hracke, zakyvame si,pošleme pusu,poviem nech sa dobre vyspinka a že naňho budem pozerať cez kameru,zavriem dvere a kedy zaspí vtedy zaspí. Ďalej neriešim
Tak v tomto case nam veeeelmi pomohlo rozpravanie- sepkanie rozpravok. Zacinali sme 3mi prasiatkami, cervenou ciapockou.... nesmeli sme spolu citatz z knihy, to ho prebralo viac ako uspalo. A potom som si zacala rozpravky vymyslat. (Mnohokrat som zaspala v strede slova, ale na hodinkach ma budik potom vzdy zobudil) takze realne som si zdriemla 10 min a dobre.. to uz syn spal a ja som nebola v strese, ze mam este nieco na plane- to deti vycitia normalne ( viem napr. z vianocneho pecenia atd) a jasne, drzala som ho za ruku a ak bolo treba, tak sme sa hlavami dotykali tak, ze ho to nutilo zavriet oči.
Neskor a to doteraz 2r.7m mam take, ze kym ma zavrete oci, rozpravam a ak ich otvori, prestanem. Preto rychlo zasa zavrie oci a teda pokracujem v rozpravke 😉🙂 oci sa unavia a zaspinka vzdy do 15 minut
@adeladulova ďakujem, skúsim.
Ľahnem si k nemu do postele a spí... Niekedy zaspí v aute a niekedy na bicykli... On má od narodenia režim... 11:30 a je zalomený 😁
Lezat pri nom na poateli. Pripadne flasu,ak este ma.
Ja ho polozim do postielky a idem prec.
Tebe radim neriesit postielku. Daj ho na vasu manzelsku postel, lahni si k nemu a zaspi. Nasledne ho na nej nechaj. Z jednej strany mozes prisunut ako zabezpecenie postieľku, z inej sprav stenu z perin. Nechaj malu ulicku, aby prípadne vysiel, ked sa zobudi
Dalsia alternativa je kupit mu uz velku postel. Zvolte nizku, dokupte zabranku. Das ho spat tam, vies si prilahnut. Ked sa zobudi, vud da o sebe vediet alebo bezpecne zide (kedze bude nizsia)
@evkamotka aj to by šlo...
Ma v svojej izbe klasicku postel, lahnem si k nej, dam mlieko a do 15 min spi.
Moja má tiež 2 roky. A ako uspávam? Neuspávam. Dám ju do postieľky, vypýta si 3 bábiky, mojkáča, dám jej krížik na čelo, ona sa krížik mne a odchádzam z izby. Niekedy zapsi do 5 minút, niekedy do hodiny 🙂

v 2 roku uz nijaké, obe deti v tom veku prestali poobede spávať