icon

Aký máte režim s bábätkom?

jolanda1111
25. nov 2016

Dobry den zaujima ma aky mate rezim so 4 mesacnym mimcom?myslim celych 24h --co kedy a ako dlho robite? vobec neviem ako ho mam nasmu malemu nastolit, tak aby mi zaspal skor ako o 23.00-00:00 hod.

katulka1992
25. nov 2016

ja mám síce takmer 8 mesačnú dcérku,ale tiež v 4 mesiacoch ho mala kadejaký...a tiež som bola zúfala z toho, že ako ale ona si ho sama určila a nastolila...u nas sa to po 6 mesiacoch upravilo...asi som Vám veľmi nepomohla

sykorkauhliarka
25. nov 2016

ked mala moja mala 4 mesiace budila sa o piatej cez den mala 4 spanky v satke hore nevydrzala viac ako hodinu a pol... vecer sme ju vzdy okupali uspali a spala ...my sme ju kupali kazdy vecer uz ako male miminko a potom v zavinovacke spala cize nocny spanok mala vybudovany od malinka treba ritualy a vsetko v rovnaky cas kazdy den

sykorkauhliarka
25. nov 2016

skus pozriet spankovy rezim podla ginny ford

jolanda1111
autor
25. nov 2016

Nas to ma furt inak ale co ma vybudovana je to ze zaspi az o 23:00 skor nie a vstava rano o 9:00-10:00. No cez den spi 1x4hod.lenja by som mu to rada nejak rozumnejsie upravila

mily7
25. nov 2016

Ja na tvojom mieste by som rano budila a potom ukladala spat po tej hod,hod a pol podla toho ako ti vydrzi. Takto docielis styri spanky,neskor menej a vecer skore ulozenie. Ja som svoje deti budila nastavovala im rezim. Napr.7.00 vstat, 8.30 spat pospi ti hod zas hod a pol hore, 11.00 spat-12.00 atd.s tym ze pred vecernym spankom ma byt dieta hore dlhsie. Pozor nie moc dlho.Tak ulozit na noc o siedmej,osmej. A ak uz styri spanky nevyjdu bude mat tri.

alby2014
25. nov 2016

V 4mesiacoch mal este cca 4 spanky, po bdeni, okolo 1 -1,5 hodiny. Postupne som zacala v case okolo 12:30-15:00 chodit von na prechadzku a tam v kociku spal dlho, cim sme presli na 3. Moje dieta zaspavalo vzdy medzi 18.30-19:00, dodnes je tot ak, keby zaspaval o 23tej si strelim gulku. Musis ho zobudit proste skor rano, par dni vydrzat a ono sa to upravi. Spanok do 10tej je extrem.

tyelde
25. nov 2016

Ziadny, absolútne neriešim, nemáme kam vstavat ani nič podobné, tak nemám dôvod jej umelo vytvárať režim... Má len to co sa 'spravilo' prirodzene, a sice ze vstava cca o 3:30 na krmenie, potom spi do 7-8mej, najest, prebalit, prezliect, vydrzi 1-2 hodiny, potom jedlo, zvycajne spi na cca hodinu, prebalit, najest, potom sa hra... Poobede uz ma len kratsie spanky, max pol hodinu, 1-3x, niekde medzi tym je samozrejme jrdlo, prebalovanie, kocikujeme ako vyjdr cas a pocasie, potom sa hra v hrazdicke kym navarim a upracem, potom zvycajne okolo pol 9tej ide spat a spi do tych 3:30...nekupeme kazdy den, cize to je niekde nahodne pocas dna, kedy je cas a potreba... Cize nemane nic fixnd, zatial v tom znysel nevidim 🙂

slivka5
26. nov 2016

rezim bol, ked je hladna jest, ked unavena spat.. babo dava najavo kedy co potrebuje, niektore deti si vytvaraju rezim podla hodiniek v neskorsom veku. Mozes sa snazit aby to bolo kazdy den aspon priblizne rovnaky cas ale nie nasilu.. uspavat hned pri prvych znamkach unavy inak chyti druhy dych a uspavanie potrva strasne dlho kym sa zasa ukludni.. mozno prechadzky v ten isty cas, ak rano spi v lahkej faze radsej jemne zobudit, vecer sa ukladat o 19 tej napr..

jajkuschon
29. nov 2016

Podla mna je to aj o tom, ci tvoje dietatko chce mat rezim, ja som to dcerku nedokazala naucit, zbytocne som bola potom nervozna :/ tak som sa na rezim vykaslala, ked som videla zw chce ist spinkat tak som ju uspala bud na prsniku alebo v satke (kocik bol velky nepritel pre nu :D) ona si pospala, ja som nieco porobila a bolo 🙂 a tak dalej stale dookola musela som ja sledovat ,kedy je uz unavena, nie sa drzat urciteho casu, ved ani my, dospeli, to nemame tak ze odbije 10 hodin a sme uz zreli do postele ;)