icon

Aký režim má vaše 6-mesačné dieťa?

alexaaa127
19. apr 2021

Dobrý deň,
Chcela by som sa spýtať aký máte režim u polrocneho dieťaťa. Nam keď sa podarí niečo zaviesť tak sa nám to do týždňa zmení. Ci prejsť na dva spánky alebo stále tie tri. A najväčší problém pre nás uz posledný mesiac je veľmi časté budenie v noci na prsník. Niekedy to je aj 10krat. Čo by ste nám prosím vás poradili aby sme mali lepšie noci?

katarina9593
19. apr 2021

@alexaaa127 snažila som sa robiť režim malej no zbytočne.. jedlo som sa snažila dávať tak aby medzi tou 7-8 už bola v postieľke ..ale nie vždy to vyšlo bohužiaľ keď to nejde tak to nejde zbytočne som bola ja nervózna a aj mala takže si myslím že proste sa prispôsobiť bábätku a ten režim sa ešte 10x zmení ...už keď sme sa ako tak nastavili tak zasa prišli zúbky ...a potom zas niečo iné a zas a zas 🤔😂takže myslím že netreba to nejak siliť a len sa prispôsobiť bábätku 😉

00ivi00
19. apr 2021

Môj má 14 mesiacov a žiadny režim. Jeho dni sa stále menia, takže režimom som sa absolútne nezaoberala.

denden77
19. apr 2021

ma 7m a rezim ma, zatial sa nic nemeni.. ale je na UM.. denne spanky ma 3 😊

sslobodnamama777
19. apr 2021

ziadny rezim, podla potrieb, male dieta potrebuje lasku a starostlivost mamy, jej lasku.

andreatytler
20. apr 2021

@alexaaa127 Nas syn si sam urcil buducek na 6-7:00 rano a vecer som ukladala s pevnou vecierkou na 19:00. V tom veku mal 2 denne spanky ale to si on sam tak urcil.
Urcite nemen pocet dennych spankov ak nemas problemy dieta uspat. Postupne bol hore dlhsie a dlhsie az nam uz nevychadzalo mat dva spanky, lebo sme chodili spat o 21:00.
Caste nocne budenie moze byt v tom veku znak zubov. Skus dat lieky na bolest ale ak su to zuby, ono to prejde ked budu zuby vonku.

juliet86
20. apr 2021

prosimsp8nkej.cz

ivangeline
20. apr 2021

Ja som to po 6m nedavala a do 7m bola na 2 spankochplus skora noc... medzi pol 6 az 6. Cez den vacsinou 45mim 2x... casom sa to cez den,hlavne doobedie zlepsilo (az na hodinu a pol) a noci sa postupne zlepsovali do roka (3x az 5x) Po roku som zas nervacila pri poobednom spanku,tak sme zacali spat len raz na 11tu (zvykala si tyzden a spi od hodiny a pol az 3h) s tym ze zas sa spanok posunul na skorsiu hodinu. Pred tym to uz bolo na 19tu (s tym ze pokym sa dieta upokoji a zaspi tak je to niekedy 30 az 45min) a zas sme pri 6 az pol 7 vecer podla toho, akos i myslim,ze je unavena. Rano vstava ako hodinky o 6tej. ;) (a je jedno ci zaspi o pol 7 alebo o 8 vecer...) Teraz ma rok a 3m.