Budenie na prdiky
Maminky,mala ma 4 mes.a stále ju trapia vetry...je to síce lepšie ako ked bola maličká,ae aj tak to furt riešime...budi sa mi niekedy po polhodine, inokedy po hodine.. niekedy sa
mi ju podari uspať na rukách a aj poprdka,no aktuálne ma uplne nervy ked ju dam na ruky..potom jedine co mi zostava,je prizerat sa ako sa hadze v postieľke a cakat či sa na to preberie..vacsinou sa to bohužiaľ stane, vtedy s ňou pocvicim,a mozem na novo uspavat ☹️ tuto noc aom uz mala fakt dosť.. nemáte nejake skúsenosti ako stw to riesili vy? Aby sa nezovudila,rep aby ju to preslo? Yz som skusila všetko,nejest mliečne,kremijo at, masírovať a ta veta že to raz orwhde..ja vieeem😁😅😅ale aspon trošku nejak poriešiť tuto situáciu, nedá sa na to dívať...
Mojej malej to prešlo, keď som jej prestala dávať Vigantol. Ale doteraz (7 rokov) má bolesti brucha, ak jej dám viac dní po sebe nejaký vitamín D.
@henriett11 Fantastická pomocka rektálna trubica 😉vyskúšaj
@simsalabim nezaberá....
@tanyan My mame kvspky jamieson déčko...ze by z toho? To mi ani nenapadlo...
@eririka to robievame,ale to znamená ju úplne prebrať...a nie vždy jej to porieši tie vetry, skôr sa mi z toho pokaka,ale to nerieši situáciu ☹️
@henriett11 och, je mi ľúto
@henriett11 Skús na pár dní vysadiť a uvidíš či to má vplyv. Mojej je to teraz už úplne jedno - forma / značka / obsah účinnej látky...
@henriett11 ak kojis odsleduj si aj ine potraviny ako mliecne. U nas je velky problem uhorka, paprika, hruska
@henriett11 neporadim ale nas ma zachvilu 8m a stale to trva..hlavne prikrmy to robia
@tanyan presne, vigantol neskutočne nafukuje
Probiotika si skusala? Nam Espumisan nepomahal, bolo to este horsie ale teda maly prdi ako stary chlap a vobec mu to nevadi nebudi sa na to a brusko ho neboli 😂 Dcko by som len tak nevysadzala, kedze je dolezite do 2 rokov 🤷♀️ my mame Vigantol vsetci ho hejtuju a nas maly nema najmensi problem ak ho podam hned rano - na toto ma pediatricka upozornovala, ze davat hned rano, inak moze boliet brusko.
@henriett11 ževraj by sa mal vitamín d dávať ráno nie na noc, lebo je to ťažké pre detičky na noc.
@aceris ja skoro nic nejem...od začiatku ,v strave to nebude 😔
@lenkakamen ☹️
@lenkakamen a budi sa ti aj v noci na to? A ako to riešiš?
@petamich baby davam hned rano o 7-mej decko...mna skor zaujima,ak aj vy mate takyto problem,ako to s tym babom v noci rozdychavate? Ci nechate ho zobudiť a potom opäť uspavate?
@henriett11 no ja mu davam probiotika a tie vacsinou (asi) funguju, espumisan a vsetko som vysadila, fakt mam pocit, ze to bolo iba horsie a inokedy proste cakam, co sa udeje a ci sa zobudi 🤷♀️ ked sa zobudi tak uspavam znovu ale nastastie to uz nie je tak casto
@petamich probiotiká mame probiofix.. mám vyskúšať ine? S tym espumisanom a spol, mam rovnake pocity ako ty...tiez sme to radsej vysadili, nemalo to ziadny efekt priam horšie niekedy
@henriett11 nasemu malemu robil Probiofix velmi zle, akoze nechapala som, ze moze mu takto skodit, ale hold, po vysadeni bolo urcite lepsie. Ja striedam biogaiu s infant dophillusom a dobre je. Espumisan mi nakazala pediatricka davat 7x 25 kvapiek (u nas to znamena do kazdej flasky) a tiez mu to zabralo.
@henriett11 nam pediatricka odporucila BioGaia tak davam tie a nepostrehla som ziadny problem ale vies ako jeden drobec tak a iny tak - za skusku ale asi nic nedas, drzim paste
a inak teda ja nedavam nic okrem toho len ten Vigantol a este mne kazala jest probiotika tiez (kojim)
@henriett11 ahoj 🙂 mozem sa prosím spýtať ci si prišla vtedy nato prečo sa to deje prípadne kedy to prešlo? Nás malý má 4 mesiace a nonstop sa v noco budí kope nohami a nejde mu prdnuť a takto je to donemoty až do rána. Trvá to už od 2,5mesiaca 🥲

@henriett11 aspon na noc by som jej dala Simethicon alebo Espumisan kvapky.