Červené bodky na hlavičke mesačného bábätka
@loolipop Ďakujem za odpoveď určite sa obratim na pediatra len som sa chcela informovať 🙂 Všimla som si to už v nemocnici ale až teraz že to má aj na hlavičke ono to veľmi od vláskou nevidno mohlo by to byt tym že bol pri pôrode priduseny a mal aj na hlavičke hematom ale už sa pomaly vstrebal? Lebo aj na tváričke mal popraskane žilky vplyvom tlaku ale to mu už zmizlo
Nie je zaco 🙂, dajte prosim vediet ako ste dopadli, aby aj ine maminky mali info do buducnosti. Vsetko dobre prajem 😉
Doplnim sa... myslela som orientacne spätné info, lebo my tu nie sme doktori, ale maminky, ktore si vymienaju skusenosti 😉
@loolipop Viem že nieste myslela som to tak že či ta znama nemala niečo podobne resp. Vplyvom ťažkého pôrodu zo strany bábätka... dám potom vedieť

Znama to mala u dcerky, boli to len popraskane drobne zilky, zmiznu. No moze to byt aj priznak omnoho vážnejšieho ochorenia (napr petechie). Urcite by som hned riesila pediatra, u takychto malych deticiek sa nesmie nic podceniť. Drzim palce nech vsetko dobre dopadne. Urcite bude vsetko ok, nebojte sa 😉