icon

Cikanie do strany u ročného syna

simik238
25. sep 2021

Ahojte, dnes som so všimla že môj ročný synček keď cikal tak to nešlo oblúkom rovno ale do kríva. Neviete čím to môže byt?

althejka
25. sep 2021

predkozkou? ustie mocovej rury je vidiet? je to vzdy,alebo iba dnes?🙂

simik238
autor
25. sep 2021

@althejka stále to bolo rovno s dnes pri prebalovani sa pocikal a išlo to do ľavej strany

dominika_sk
25. sep 2021

To je určite ta kliatba, bodaj by ti deti krivo šťali. Treba isť ku čarodejnici aby ho odkliala. Alebo potom plasticky chirurg. Diagnoza necika rovno ale vlavo. 🤦🏼‍♀️

simik238
autor
25. sep 2021

@dominika_sk si ty normálna? Len sa pýtam či s tým nemá niekto skúsenosť, či je to takto v poriadku, náhodou nejaký zápal. Načo sa sem zapajas a píšeš sprostosti 🖕

nikpa
25. sep 2021

@simik238 mal len zlepenu alebo požmolenu predkožku tak si to našlo cestu kade sa dalo, bokom... Môj malý ma tak večne počura keď ho dávam niekde vonku, ako ho vytiahne z trenírok má ho tam stlačeného všelijako a vtedy mu moč naberie iný smer ako predpokladám že pôjde 🤷😄 snáď som to opísala dostatočne jasne.

althejka
25. sep 2021

@simik238 nemyslim ze nieco vazne by sa dialo ,obcas predkozka prekryje ustie a ide to bokom.

althejka
25. sep 2021

@dominika_sk to je nemiestna poznamka, maminky chlapcov s hypospadiami by vedeli rozpravat ,ale to pisem iba ako clovek s 15timi rokmi v detskej urologii

simik238
autor
25. sep 2021

@althejka Dakujem 🙂 pozastavila som sa nad tým lebo raz sa má lekár pýtal či neciká krivo že by to mohol byt problém (má zdrav.problém) ale vtedy to bolo v poriadku tak som sa ani nepýtala aký