icon

Čo obliekate mesačným bábätkám v zime?

1simuska01
2. dec 2019

Ahojte prosim. Nájde sa niekto kto poradí conobliekat bábätkám mesačným v tejto zime?? Včera bola riadna koša už aj autá boli primrznute .. budem vďačná za každú radu od hlavy po päty

ktochytavzite
2. dec 2019

@1simuska01 mo zasa taka zima nieje,ved len -1C.No tak body,pancuchy,svetrik,ponozky,ked mraz aj druhe nohavice,overal a fusak ,vecer aj deku na overal a ptm do fusaku

simulika
2. dec 2019

ja mam dvojtyzdnove babatko a kedže bol slnecny víkend boli sme na polhodinkovych-hodinkovych prechadzkach. malej som obliekla bodycko, ponozky, na to take to "pyzamko" (dlhy rukav a nohy), teplejsie nohavicky, svetrik, kabatik, ciapku a rukavicky. takto celu som ju supla do overalu. vo vanicke este pozakryvala perinkou al. dekou a tym krytom. Babatko bolo spokojne, ani spotene ani studene. Studene mala akurat trosku ruky, rozmyslam, ze nabuduce jej rucicky nebudem na tom overale davat do rukavov ale jej ich pribalim k telu 🙂

kristina2412
2. dec 2019

@1simuska01 záleží od toho aký máš fusak. Na mojom bolo v návode že stačí obliecť tak ako doma ,to som sa bála že jej bude zima,tak som dávala pančuchy,bodycko,flisovy overal, ak bolo veľmi zima tak ešte pod overal aj legíny a mikinu.