icon

Čo robíte cez deň so svojimi ročnými deťmi?

12. máj 2022

Zaujímalo by ma aký máte harmonogram, ako často chodíte vonku a tak. Ďakujem za odpoveď

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
ariannazara
12. máj 2022

@veronika4495 boj o prežitie 🤣🤣

mamamasama
12. máj 2022

@veronika4495 snažím sa prežiť... 🤣👌 Veru, veru... 🤣

evica17
12. máj 2022

My rano vstaneme, popraceme spalnu a pradlo do skrin co vecer skladam. Ranajky. Potom upraceme zvysok domu, ale to tak.len zbezne, ze vysavat ak treba, riady a tak aby vsetko bolo na mieste. Ideme vonku. Potom polievka, ide spat, ja oddychujem. Vstane, druhe zjeme. Ideme vonku, vecer ked prideme je vecera, a popri vecer varim. Umyt sa, citat a spat. Ked je vonku tak sa hra so strkom, vodou, pieksom, hrackami ..ako kedy.
Dnu si citame, staviame kocky, hrame sa s hrackami.

mer12
12. máj 2022

Ja mám síce 1,5 ročného, ale nezmenilo za toho veľa od roka...ráno vstáva okolo pol6 až 6, vypije mlieko, potulime sa tak do 7, ideme spraviť spolu raňajky, naje sa on, potom ja, ja trocha popracem a okolo 9 ideme von, zvyčajne do 11( keď netreba variť obed), vezmeme psa, vyvencime, naobeduje sa a ide spať 12-14 niekedy je posun skôr alebo trocha neskôr, keď vstane tak sa spolu hráme, čítame knihy, malujeme prípadne skocime do obchodu, ja ešte čosi spratujem a o 5 ideme von so psom na hodinu, prídeme domov, večera, okúpať a o pol 7 spí 🙂 ale hej, je to boj o prežitie väčšinou 🤣

jaskolka
12. máj 2022

Mam 1,5 ročného. Ráno vstane cca okolo 6.00-6.30,kedy ako. Vypije fľašku mlieka, niekedy si dá kúsok chleba, rožka, a podobne odo mňa, keď ma vidí jest, niekedy nie.Vyprevadi manžela do roboty (stojí v presklených dverách a máva, kým vidí auto) Potom ho prezleciem, postelieme postele, ideme sa spolu umyť, ucesat, dám hneď prať v kúpeľni, potom klasika bud rozprávky pozrie, alebo si sám nájde zábavku (kuchynka, bager, kocky) kým ja si popracem v kuchyni, odložím riady.
Potom obvykle ideme von, prechádza, s tým spojenie na nákup.Potom desiata, doma dám variť, keď treba, povysavat, pozametam, on sa zatiaľ sam baví.
Okolo 11.30 ide spať, vstane cca okolo 13.30,dostane jest, a podľa počasia a nálady údené vonku, do mesta vlakom, alebo len na záhrade sme. Keď prší, fúka, alebo niečo také tak dnu (hračky, knihy, puzzle, skladačky), olovrantuje, obvykle potom príde muž z roboty, tak je nalepeny na ňom, tetaz "kosil" s nim, to jest behal za ním s jeho umelou kosačkou a potkynal sa na nakosenej tráve (10 stipancov od musiek na nohach, rev). Ja zatiaľ si porobím, čo treba.
Potom spolu okolo 18.00 vecerame, malého ide muž kúpať, oblečie ho do pyzama, dostane ešte fľašku mlieka a cca okolo 19.00-19.30 ide spať.
Ono závisí aj od toho, čo je víkend, sviatok, či príde sestra na návštevu, ale zhruba taky režim je

ivangeline
12. máj 2022

Tirz sa snazim prezit. :D 3 a pol,2 a 4m,a 8m...takze neporadimae urcite by som do rezimu zaradila pobyt vonku denne a aj cas samostatnej hry,kedy nie je s trbou v izbe,plus aktivitky,kde sa budete socializovat (materske crntrum,herna,kruzok/cvicenie,rodina).