icon

Dcérka si pri zaspávaní utiera očká

julinka2019
5. máj 2020

Maminky chcem sa opytat neviete mi poradit, moja mala ked zaspava vecer strasne si utiera oci,az kym nezaspi poriadne tvrdo ... neviete co to moze byt? Ale cez den to vobec nerobi iba pri vecernom spanku ... ako keby ju svrbeli mam pocit nestretli ste sa stym co to moze byt?

viestta
Odpoveď bola odstránená
lula313
5. máj 2020

Naša to robila, keď chcela ist spat, bola unavena. My sme ju iste obdobie dávali spat podľa toho a práve vtedy, keď si ich začala triet

salome123
5. máj 2020

@julinka2019 dcéra, 7rocna robí to isté. Je to alergiou na pele. Neviem prečo sa to prejavuje len pred spaním .

julinka2019
autor
5. máj 2020

@lula313 ako ja ju davam spinkat pekne lezime ale tie oci si velmi trie .. moze to byt tou unavou ozaaj

whatever1
6. máj 2020

@julinka2019 Ak si ich doslova brhli a dlho tak asi ju ozaj svrbia. Môže to byť alergia. Mava ich aj opuchnute, červené, alebo zaslzavene?

julinka2019
autor
6. máj 2020

@whatever1 nema ani opuch ani cervene ani neslziaa .. ta nevieem no

whatever1
6. máj 2020

@julinka2019 Ja som bola silný alergik ako dieta a keď som si pretierala oči tak som má svrbeli ešte viac, bolo to hrozne a čím viac som pretierala tým to bolo horšie, silno som pritlacala a veľmi rýchlo pretierala. Pri pohlade na mňa bolo vidno ze to nie je len také pretieranie od únavy ale ze mi je to neprijemne. Vždy keď svrbeli som ich mala zaslzavene, červené a často
aj opuchnute.