Denní nespavci - ako ste to zmenili?
Ahojte maminy, aj Vy ste mali/mate deti, ktore uz v obdobi 1-3 mesiace toho cez den nepospali vela?
Ake ste mali zvyklosti cez den, aby deti zaspali?
Dakujem
prechádzky...
@simona92101 a to ma problem?????ved spi krasne
@misickaa4 a co robis preto aby to dieta spalo?Lebo zalezi aj na tom,niektore deti inak ako na rukach ani nevedia soat a len maloktore spia dobre v postielkach.
@ktochytavzite spi pokial sa kocar natriasa,akonahle zastanem tak je hore.inak ako v kociku zaspat nevie.cize ked je pocasie ako dnes ze fuka a leje ako z krhle tak to celkom problem je,kedze sa von s kocikom neda ist a vovnutri nezaspi,cize to znamena ze je od 6 rana hore a zaspala az teraz.
@ktochytavzite keby bolo kazdy den pekne tak nemam problem sa snou 3 h spacirovat,lenze za takehoto pocasie nechcem riskovat jej aj moju chorobu.tiez je to problem ak mi ju ma mama alebo svokra varovat ak si chcem lekara vybavit napriklad,obe su starsie a nevladzu takto kocikovat.bolo by fajn ak by doma pospala,aby som aj navarit stihla aj popratat v klude.ked som snou vonku tak zial nic nespravim,ak je hore tak sa jej musim 100% venovat,je momentalne velmi narocna na pozornost 😕
@simona92101a je mrzuta? Alebo sa tvari, ze je to ok...ako stara je?
@ktochytavzite no samozrejme sa ho snazim uspavat. Na rukach nie, neviem si predstavit ako by som ho nosila povedzme 10kg...on zaspi v kociku dajme tomu, ale budi sa...niekedy to ide uspat ho znovu, niekedy nie...max potiahne 2,5h...ale to len niekedy...vacsinou 1,5h...ale nie kazdy spanok..potom ma aj take 30min...v postielke cez den som ho neskusala uspat
@ktochytavzite a este som zabudla dodat, ze cez den maximalne pospi (samozrejme, nie vkuse), 5h. Viac nie
@misickaa4 moja najmladšia má od narodenia problém so spánkom. V kočíku zaspala tak na max. 20 minút. Ja som ju nosila, jedine tak zaspala a teraz má 5 mesiacov zaspí aj v kočiari na dlhšie. Tak hodinku až 2 hodiny. Doma zaspí len pri mne na prse a musím byť pri nej. Inak sa hneď zobudí. A cez deň neustále ju musím zabávať . Čiže od takého 2. mesiaca má iba 2 denne spánky a večer zaspí okolo 7 ale má deň, že aj o 22:00. 🙄
@misickaa4 v noci kupodivu dobre. Spinká so mnou v posteli a zaspí na prse. Ale spočiatku asi tak 2 mesiace som ju uspavala aj na rukách, kolisala sa, keď plakala tak som cvičila aj s nožičkami a vždy som bola potichu, a maličké svetlo som zapla, keď bolo treba prebaliť. Budí sa možno teraz tak 4 krát v noci. Staršie deti, ktoré boli na UM sa zobudili max.1 krát v noci. Jej fungovanie je pre mňa niečo nové. Inak uspavala som ju dnes hodinu a nezaspala tak idem skúsiť zas. 🙄
@misickaa4 ma 10 mesiacov,ak ide spat do kocika,je presna ako hodinky,po 3 h chodi spat uz len 2 denne spanky.pred spankom si zmoli ocka,mrnci,stiska mojkacika,zaspi v kociku v pohode.akonahle chcem aby spala doma,tak sice na flaske zadrieme ale po prelozeni do postielky je ihned hore,kope,pisti,v postielke sa stavia na nohy a vykrikuje z postele.ked ju vezmem so sebou sa hrat,tak je upistana a je vidiet ze by spala ale akoby sa nevedela ulozit..zo zaciatku zaspzvala na rukach ale casom to bolo horsie a horsie a aj moj chrbat a ruky uz nevladali..
@simona92101 my ma to iste a chidin za kazdeho pocasia aj ked prsi a strasne fuka ako dnes
@misickaa4 hej ja som mala take starsie dieta akovty ale ona ani c jociku nechcela byt ,len ruky a cele zle a teraz tiez chvakabohu aspon v kociku zaspia i ked jedna sa inak ureve v kociku mam dvojky no da sa to ak si povaha na to cez spankovu poradkynu tou vyrevavacou metidou sa deti dobre naucia spat
@ktochytavzite uprimne?po mojich dvoch ladvinovych zachvatoch behom pol roka kde mi uz lekari hrozili dialyzou a dcerkinej chorobnosti od narodenia,si ozaj netrufam ist za kazdeho pocasia snou von.idem vzdy ked sa da,ale zapasit v silnom lejaku a vetrisku s kocikom je uz aj hazard so zdravim..preto hladam sposob ako ju naucit zaspat aj doma🤷♀️
Čóóó??? Vyrevat deti aby spali? Moje nervy...

@misickaa4 dcerka ma doteraz problem cez den zaspat a to ma 10 mesiacov,nam sa osvedcil kocik a vela vela prechadzok,ked sa blizi cas spanku tak obleciem,dam do kocika,dam flasu mlieka,a kym vypije tak uz drieme a vonku uz len ponatriasam a spi aj 2-3 hodiny.vnutri to vsak takto nefunguje,a v postielke uz vobec nie🤷♀️