Detské zimné barefooty na prvé kroky
Ahojte maminy, keďže dcérka 1.5roka ešte len začína chodiť okolo nabytku.cakame každú chvíľu, kedy sa pustí sama.a kedze to bude cez zimu, chcem počuť vaše skúsenosti, kde kúpim zimné barefooty alebo nejakú alternativu.dakujem
tiež mal syn prvé stonz ale on v tom chodiť nevedel proste 😀 ale vela maminiek si ich chváli 🙂 .. potom mal zimné filii topanky.. ale to už zas záleží na šírke nohy aj, na každú sadnú iné bf topanky
@brna1989 a co tak topanky z protetiky?maju teraz peknu kolekciu BF,dcerke kupujem iba od nich uz od prvych krokov,dobre sa v nich chodi,maju na rozne nozky.s tym ze zacne chodit az v zime nerataj,moze sa rozchodit zo dna na den,tie navleky mi pridu na prve kroky take obludne,ako pisu vyssie,nie kazde dieta v tom vie chodit.odporucam ist do obuvi a vyskusat co na nozku sadne
@simona92101 ak sa mi rozchodi skôr, mám pani,čo mi užije Barefoot priamo na nozicku.len to môžem merať, ak sa rozchodi, lebo by mi z nich mohla vyrásť
To mám teda alternatívu, ak by sa mi rozchodila, kým nebude veľká zima.ale ak začne až v zime chodiť, tak zháňam info, čo vtedy obuť.dakujem za tip, pozriem aj tu BF protetika 🙏

ja som takto dcerke na prvu chodiacu zimu kupila stonzy cez net. to sa natiahne bud na nozku priamo alebo na nozku v nejake capacke podlo toho aka je zima. ma to aj kozusinku je v tom teplo a je to jak ponozka. a nepremoka..na jar sa dala kozusinka prec a mala to jak jarne nepremokave boticky.