icon

Detské zimné barefooty na prvé kroky

brna1989
19. aug 2020

Ahojte maminy, keďže dcérka 1.5roka ešte len začína chodiť okolo nabytku.cakame každú chvíľu, kedy sa pustí sama.a kedze to bude cez zimu, chcem počuť vaše skúsenosti, kde kúpim zimné barefooty alebo nejakú alternativu.dakujem

pibza
19. aug 2020

ja som takto dcerke na prvu chodiacu zimu kupila stonzy cez net. to sa natiahne bud na nozku priamo alebo na nozku v nejake capacke podlo toho aka je zima. ma to aj kozusinku je v tom teplo a je to jak ponozka. a nepremoka..na jar sa dala kozusinka prec a mala to jak jarne nepremokave boticky.

7trisha7
19. aug 2020

tiež mal syn prvé stonz ale on v tom chodiť nevedel proste 😀 ale vela maminiek si ich chváli 🙂 .. potom mal zimné filii topanky.. ale to už zas záleží na šírke nohy aj, na každú sadnú iné bf topanky

brna1989
autor
19. aug 2020

@pibza super, že aj na jar sa vie kozusinka vybrať.dakujem za tip 🤗

brna1989
autor
19. aug 2020

@7trisha7 áno,áno to som už zisťovala , že ak už na neskoršie topánočky zimné, tak treba vedieť, aky typ nôžky je ,aká značka nám teda sadne.ale práve teraz,kým ešte nechodí sa radšej informujem a tie stonz sa mi pozdávajú.dakujem 🙏

7trisha7
19. aug 2020

@brna1989 nie je začo 🙂 tiež to riešim, objednávala som teraz druhému synovi prvé topánky , je to umenie vybrať nejaké dobré bf aby riadne sadli 😀 tak držím palce.. nám obom, nech dobre vyberieme 😂🍀

brna1989
autor
19. aug 2020

@7trisha7 ďakujem, ty už máš teda aspoň skúsenosť s prvorodenym.ja teda mám prvorodeného 6rocneho,ale u neho som bf neriešila
Až teraz pri dcérke , držím palce aj vam 👊🤣

7trisha7
19. aug 2020

@brna1989 jj ale majú odlišnú nohu takže iné topánky treba a je to umenie vôbec dobre zmerať tú fetku 😀 .. vďakaaaaa :D

brna1989
autor
19. aug 2020

@7trisha7 zatiaľ sme to len s kamoškou (jej dcérka nosí bf) skúšali na papier obkreslit tu nohu, no stále sa pohla 🤷🤦

simona92101
19. aug 2020

@brna1989 a co tak topanky z protetiky?maju teraz peknu kolekciu BF,dcerke kupujem iba od nich uz od prvych krokov,dobre sa v nich chodi,maju na rozne nozky.s tym ze zacne chodit az v zime nerataj,moze sa rozchodit zo dna na den,tie navleky mi pridu na prve kroky take obludne,ako pisu vyssie,nie kazde dieta v tom vie chodit.odporucam ist do obuvi a vyskusat co na nozku sadne

7trisha7
19. aug 2020

@brna1989 jj je to mega umenie hlavne malickym detom... ja merala s pomocou muza so sublerou 😁

brna1989
autor
19. aug 2020

@simona92101 ak sa mi rozchodi skôr, mám pani,čo mi užije Barefoot priamo na nozicku.len to môžem merať, ak sa rozchodi, lebo by mi z nich mohla vyrásť
To mám teda alternatívu, ak by sa mi rozchodila, kým nebude veľká zima.ale ak začne až v zime chodiť, tak zháňam info, čo vtedy obuť.dakujem za tip, pozriem aj tu BF protetika 🙏