icon

Dieťa so mnou nezaspí, s manželom áno.

lily09
13. mar 2020

Ahojte mamicky
Pisem Vam lebo sa chcem poradit/postazovat. Stalo sa Vam nieco podobne? Moje dieta (2roky) poobede nechce spat ak je doma so mnou. Pokojne je hore aj cely den 12 hodin, bolo uz aj viac. Pokial je s nim manzel tak zaspi bez problemov. Trapi ma to lebo manzel casto cestuje a byt s malym 12 hodin vkuse je velmi narocne pretoze je naozaj velmi zivy. Spanok dietata na obed by ma skutocne odbremenil.

Spankovy ritual mame rovnaky s manzelom- cas, prostredie, prebalit, obliect pyzamko...

Ako (by) ste to riesili vy?

Dakujem za akykolvek nazor, radu.

miruslb
13. mar 2020

Naša keď štrajkovala, tak som si ja proste ľahla a nezáujem. Blaznila sa na posteli, po čase z nej aj zliezla, išla pozrieť do obývačky, zrazu sa aj sama hrala, ale ja nič. Proste som ležala ďalej a keď zistila, že po pol hodine jej zabavania sa, to so mnou nič nerobí a v dome je ticho, lebo mama "spí", znovu prišla do izby, vyliezla ku mne a zaspala.

lily09
autor
13. mar 2020

@miruslb to mas super.a neublizi si? Mojho kebyze mecham tak asi zdevastuje byt a hlavne seba

lily09
autor
13. mar 2020

@lily09 inak nezajem som skusala a nezajem potom aj on... :D

miruslb
13. mar 2020

@lily09 nie, neublíži... Tak keby si zavrela dvere na izbe a nevsimala si ho? Samozrejme, že to myslím obrazne. Ty lež, on nech sa baví, ale nevšímaj si ho. Uvidíš, že ho to prejde po nejakom čase. Možno po pol hodine, možno po hodine, ale zisti, že nemá na výber