icon

Dôvody plaču 2-mesačného dieťaťa

nathaessae
26. feb 2026

Chcem sa spýtať malinka ma 2 mesiace a uz 3 krát sa nam stalo že začala z ničoho nič plakať a nechcela ani nakojit odmietala aj cumel pomohlo len hojdanie na rukach než zaspala partner ju mal pred tým na rukách cca 10 minut a ked mi ju dal uz sa zacala krutit a plakat takto sa nam to uz opakovane stalo 3 krat vzdy ked mi ju partner dal mohla byt ušknutá?? Lebo on sa na nu nevie vynadivať alebo bola unavena a nevedela ako zaspat? Koliku nema

basulka3
26. feb 2026

@nathaessae tiež mám dvojmesačnú dcérku a tiež sa takto správa občas jak cez kopirák. Hnevala sa aj na prsník, iba sa krutila a plakala tak ako keby sme jej ubližovali. Pomáha iba kolísanie, tak som jej objednala kolísku 😅.

anonym_8096f0
26. feb 2026

@nathaessae bruško.. proste ju bolí bruško a pomáha len blízkosť, hojdanie, spievanie na upokojenie

anonym_33ecd8
26. feb 2026

Este by som dodala ze oartnera v tej chvili preferuje asi preto, ze z teba citi ze si z jej placu vynervovana a vystresovana... Bolo to tak aj u nas, niekedy ked sa maly jedoval na prsniku som ho ja ukludnit nevedela, lebo uz som z toho bola v strese aj ja.. muz ked si ho vzal tak okamzite klud

cyneric
26. feb 2026

Ono to nikdy nie je "bez príčiny", akurát to nemusí byť očividné. Môže byť rozrušená, môže byť hladná ale nie moc hladná, plienka, žalúdok, rastový špurt, hocičo.. malé deti sú schopné začať vrieskať pretože majú vlas medzi prstami a nevedia sa s tým vysporiadať. Nie je na to univerzálne riešenie, skontrolovať to čo je "očividné" a potom už iba sa snažiť utíšiť.

anonym_63d48c
27. feb 2026

Urieknuta určite nebude od vlastného otca, ktorý ju má rád 🙂
Je jej lepšie u neho a potom si ho pýta
Nič neobvyklé
Dieťa citi energie
A určite otec nebude ten čo ju urieka🙂

multifrutituti
Včera o 13:43

Existencia