Dvojmesačné bábätko ma odmieta
Ahojte, viete mi prosim poradit ci je v poriadku, ze moj 2 mesacny syncek stale place ked sa mu prihovaram? Ja som z toho uz uplne zufala (okrem inych veci kvoli ktorym mam strasne depresie). Ked sa mu prihovaraju ini ludia je kludny a usmieva sa a akonahle sa mu prihovorim ja tak spusti strasne revy. Mam aj pocit ze sa na mna nechce ani pozriet.Dakujem vopred za odpovede.
Neverila by si, ale ja som bola od štvrtka(ako začala vojna) nesvoja. Len vnútorná nervozita. Navonok žiaden stres, usmievavá, aby malý nič nevedel a moje veselé dieťatko sa takisto zo dňa na deň zmenilo. Zhoršil sa mu spánok, nechcel jesť,bol umrnčaný. Ako prešiel čas a prestala som čítať koňa a správy, nastala zmena u oboch. Dieťatko vycíti všetko. Najprv sa musíš dať dokopy ty.

@miriama55 podľa mňa cíti, že nie si úplne v pohode, myslím to tak, že ťa niečo trápi pre čo nie si následne v pohode.
Pri pravom som moc nedávala materstvo, bola som v strese a tak, syn ma tiež odmietal, vekom sa to upravilo.
Teraz po 6 rokoch mám druhé dieťa a dala som si sľub, že nech sa deje čokoľvek ale čokoľvek budem k dcérke pristupovať a prihovárať sa s úsmevom, pokojom a kľudom. A zatiaľ nám to takto funguje.