icon

Fľak u 1,5 ročnej dcérky

miriam7979
16. máj 2018

Ahooojte mamicky prosim Vas nestretla ste sa niektora s takymto niecim? Ja som uz bezradna neviem k jakemu doktorovy stym ist, nasa pediatricka to neriesila ked som jej to povedala. Dcerka ma rok a pol a mame to uz aj pol roka. Nemate stym skusenosti? Raz sa jej to zhorsi raz zlepsi. Budem to riesit dalej len ci nahodou neviete prosim

kubkovamama
16. máj 2018

Ahoj,môžu to byť aj kvasinky.. Ale ťažko podľa foto

pribinak
16. máj 2018

Lingua geographica. Mame to v rodine, napr neter reaguje na laktozu

miriam7979
autor
16. máj 2018

@pribinak dobry den asi mate pravdu vsimla som si ze ked je viac mliecnych vyrobkou sa jej to zhorsi nieco natom asi bude😬😬ako to zistim neviete nahodou alebo kam mam ist s malickou stym jazyckom nech mam klud na dusy.

kalendarik
16. máj 2018

@miriam7979 ahoj, presne toto má môj mladší syn - 3 roky, niekedy nič, inokedy celý jazyk fľakatý. My sme boli akurát teraz v pondelok na krvné odbery u pediatričky, v piatok mám volať ohľadom výsledkov. Tiež mu brala na bielkovinu kravského mlieka, na laktózu a ešte nejaké iné veci, tiež som si už odsledovala, že sa mu to veľmi urobí po mliečnych výrobkoch.

carolineanne
16. máj 2018

Papajte biele jogurty s minimálnym tukom 4% a so živou mokroflorov.Tiež to sledujem u svojho syna treba upraviť črevnú mokrofloru.Lekári to neriešia.

pribinak
16. máj 2018

@miriam7979 doktorka zobrala vyter a vsetko negatívne. Tak neter ma vsetko bezlaktozove. Mlieko nepije ziadne. Jedáva acidko, jogurty, smotanu - proste kyslomliečne výrobky

pribinak
16. máj 2018

Sestra bola s neterkou na gastre, ale testy nic nepreukázali. A máva to aj po chorobe.

miriam7979
autor
16. máj 2018

@carolineanne aaa prosim Vas syry a take tiez nie ci? My rano pijeme este mliecko tak jej kupim bezlaktozove...od zajtta zacnem ju tak stravovat a som zvedava ci sa to aspon trosku zlepsi😊😊

miriam7979
autor
16. máj 2018

Dakujeem vam vsetkym...velmi som sa bala o malicku co to moze mat nieco zle alebo tak...ste poklady dakujem❤️

carolineanne
16. máj 2018

Tam treba podporiť tú črevnú mikrofloru a bude ok.Mlieka by som vylúčila a syry tiež.Dajte jogurty to prešlo kýslomliečnym procesom.A môžte aj nieake probiotika dať.A tiež cukor na pár dní obmedziť.aj skrytí.

miriam7979
autor
17. máj 2018

@kalendarik potom dajte vediet ako ste dopadli co zistila...my ideme 30 na odbery tak som zvedava tiez

carolineanne
22. máj 2018

Tak ako dievčatá?

miriam7979
autor
31. máj 2018

@carolineanne ahooj taaak ja mam info boli sme na krvy a aj na steroch vsetko mame uplnom v poriadku a bema ani alerfiu na mliecne vyrobny doktorka my povedala ze sa nemam stresovat ze jej to zmyzne 😬taak neviem co tobis ci fakt to neriesit alebo co bo na jednej strasne som v poriadku ze ma vysledky v poriadku sle aj tak ma to znepokojuje ze by to tam nemalo byt😬

kalendarik
3. jún 2018

@carolineanne tak nám sa teda potvrdila alergia na bielkovinu kravského mlieka. Starší syn je celiatik, takže na určité obmedzenia v strave sme zvyknutí, ale aj tak ma to zaskočilo.

carolineanne
5. jún 2018

Skúste si prečítať niečo o syndrome deravého čreva mne to veľmi pomohlo.Začala som kváskovať,obmedzovať biely cukor a podporovať črevnú mikroflóru probiotikami a kyslomliečnymi potravinami a je to oveľa lepšie.A akonáhle zbadám fľak už aj riešim.