icon

Je regres u 6-mesačného bábätka normálny?

Dnes o 09:02

Ahojte, mam 6 mesacne babatko, ktora bola cula, pekne reagovala na zvuky, drzala ocny kontakt, natahovala sa za predmetmi. Poslednych par dni ako keby toto vsetko zabudla. Vobec sa na mna nepozrie, nenatahuje sa predmetmi ktore jej ponukam, ale zas tie co si vyberie si tlaci do ust hned. Stretli ste sa s tym? Je to len obdobie? Troska ma to vylakalo..

anonym_93c03b
Dnes o 09:14

@anonym_autor mne sa syn zmenil po ockovani, darmo mi tu bude niekto tvrdit ze si namyslam.

anonym_a40062
Dnes o 09:17

nám sa to stalo. po očkovaní. vo veku troška viac ako tvoje bábo. máme PAS. ZŤP.

pribinak
Dnes o 09:17

Zuby? Možno je ubolena a nemá zaujmem o aktivity

autor
Dnes o 09:22
@anonym_93c03b

@anonym_autor mne sa syn zmenil po ockovani, darmo mi tu bude niekto tvrdit ze si namyslam.

@anonym_93c03b nevratilo sa to do normalu?

autor
Dnes o 09:23
@anonym_93c03b

@anonym_93c03b zmenil sa hned po ockovani ci tam bol nejaky odstup?

maryetta
Dnes o 09:25

To moze byt bud alebo.... moze byt tym ockovanim (ktovie) alebo zubky alebo len naslo inu novsiu aktivitu ktora ho bavi viac.... nebude rovot vzdy to "nudne".

No reagovat na zvuky a ocny kontakt-to je az tak rapidne? Ale o proste len menej?

minesasubu
Dnes o 09:27

pozerala si do ust či jej nejdú zuby ? ak ju niečo boli tak jasné že nemá naladu sa hrať
skus dať do cumla ( taky čo je na jedenie) studené ovocie / zeleninu ak má niečo už zavedené

zabka79
Dnes o 09:28
@anonym_autor

@anonym_93c03b zmenil sa hned po ockovani ci tam bol nejaky odstup?

@anonym_autor od prveho vecera po ockovani som vedela ze mam ine dieta

anonym_93c03b
Dnes o 09:30
@anonym_autor

@anonym_93c03b nevratilo sa to do normalu?

@anonym_autor nevratilo, mame PAS + dalsie psych.problemy....

autor
Dnes o 09:31
@maryetta

To moze byt bud alebo.... moze byt tym ockovanim (ktovie) alebo zubky alebo len naslo inu novsiu aktivitu ktora ho bavi viac.... nebude rovot vzdy to "nudne".

No reagovat na zvuky a ocny kontakt-to je az tak rapidne? Ale o proste len menej?

@maryetta az tak rapidne, ano.
Ja som nikdy neverila na to, ze ockovanie spusta nieco taketo.. ale my mame tiez po ockovani..

autor
Dnes o 09:33
@minesasubu

pozerala si do ust či jej nejdú zuby ? ak ju niečo boli tak jasné že nemá naladu sa hrať
skus dať do cumla ( taky čo je na jedenie) studené ovocie / zeleninu ak má niečo už zavedené

@minesasubu dava si vsetko do ust, ale nic jej tam zatial necitim..

anonym_85ea08
Dnes o 09:37

Je to očkovaním. Mám len jedno dieťa očkované, ostatné nie, a len to jedno malo tieto záhadné regresy a choroby.

minesasubu
Dnes o 10:22
@anonym_autor

@minesasubu dava si vsetko do ust, ale nic jej tam zatial necitim..

@anonym_autor tak ked idu zuby deti boli to co sa tvori v dasnach ked uz citir zuby to uz neboli lebo su vonku
skor ci nemá opuch červené a pod

cyneric
Dnes o 10:33

Ak je priamo po očkovaní tak jej telo potrebuje chvíľu aby si vybudovalo imunitu (od toho tú vakcínu máme), keď cítiš že na teba "niečo lezie" tak tiež nemáš chuť moc interagovať so svetom okolo. Alebo ako píše tu hore kolegyňa, zuby.

... prestaňte tu stále strašiť s tými PAS, to že dieťa [možno] malo genetickú predispozíciu po rodičoch/starých rodičoch/pra-rodičoch nemá nič spoločné s tým že vakcíny majú zmysel. [Tá štúdia ktorú tu všetci omieľajú dookola že to "dokázala" bola vyvrátená snáď už zo všetkých uhlov ako fabulát.] Ale je samozrejme jednoduchšie povedať si "veď tomu dieťaťu nič nebolo až kým mu nepodali X" než si uvedomiť že nie všetky choroby/postihnutia či fyzické alebo mentálne sú viditeľné od momentu čo sa dieťa narodí.

autor
Dnes o 10:48
@cyneric

Ak je priamo po očkovaní tak jej telo potrebuje chvíľu aby si vybudovalo imunitu (od toho tú vakcínu máme), keď cítiš že na teba "niečo lezie" tak tiež nemáš chuť moc interagovať so svetom okolo. Alebo ako píše tu hore kolegyňa, zuby.

... prestaňte tu stále strašiť s tými PAS, to že dieťa [možno] malo genetickú predispozíciu po rodičoch/starých rodičoch/pra-rodičoch nemá nič spoločné s tým že vakcíny majú zmysel. [Tá štúdia ktorú tu všetci omieľajú dookola že to "dokázala" bola vyvrátená snáď už zo všetkých uhlov ako fabulát.] Ale je samozrejme jednoduchšie povedať si "veď tomu dieťaťu nič nebolo až kým mu nepodali X" než si uvedomiť že nie všetky choroby/postihnutia či fyzické alebo mentálne sú viditeľné od momentu čo sa dieťa narodí.

@cyneric je skoro dva tyzdne po ockovani. Je unavenejsia, bdele okna ma max 1,5 hodinove a ako som hovorila, na hracky, ktore vydavaju zvuk nereaguje, nenatahuje sa za nimi, co robila bezne.
Mozno je citlivejsia a tie vedlajsie ucinky trvaju dlhsie u nas.. Neviem.
Ja som ziadnu studiu nevidela ani som o tom nic nenastudovala, ani sa nechystam, len som zachytila, ze niektore postihnutia spajaju prave s ockovanim.