Je stav môjho synčeka normálny?
Maminy, môj synček bude mať v novembri pol rok. Je veľmi dobre dieťatko, kľudnejší, malinko plače, veľa sa usmieva.
No posledných par dní je taký nespokojný. Veľa mrnká, máva horšiu náladu, cez deň mu veľmi nechuti jest a večer sa potom nevie dojest. Papá umele mliečko a obedný prikrm zeleninovo mäsový. Chcem mu už zaviesť aj desiatku ovocie ale chcela som počkať kým bude vo svojej koži. Má aj také kruhy pod očami. Viac si aj grcne, od kedy sme zaviedli prikrm, pred tým skoro vôbec negrckal. Chce byt aj vela na rukách, čo mi nevadi keďže je vzdy spokojnejší.
Má aj ekzém, zatial sme to riešili s koznou, dala dáke prísady do kúpeľa, fenistil kvapky, zmenili sme práci prach, a aj mlieko sme zmenili na HA.
Viem, že nebude stále dobručký, ale proste mám zlý pocit. Chcem aj volať Dr. že to takto je. Len, že či nemáte skúsenosť, čo to môže byť.
zuby? 😊
Nebol v poslednych dnoch ockovany?? Kamoskin syn je teraz dost tiez placlivy a umrnacy a len na ruky sa pyta. Pediatricka jej povedala ze to pravdepodobne s tym suvisi
@modrykun666 mal obdobie, že paoal už pekne práveže..
Zuby, u nás je to ako cez kopirák. Jediné čo mi tam nesedí je to grckanie ale môže sa u neho objavovať reflux, kľudne aj takto neskôr. No pokiaľ celkovo prosperuje, priberá, nerobila by som z toho drámu. Ďalšie vec je, že deti sa menia zo dňa na deň, mení sa im spánkový režim, jedenie, raz su pokojné, inokedy mrzuté...
@dzepeta bol na prvom očkovaní 16.10,zeby sa to az teraz prejavilo?
@nikpa áno, tak môže byť teda, aj keď dva zuby už má von a keď mu išli bolo to v pohode, tak ma toto prekvapilo
poznáme to, áno, zuby idú, nedá sa im prerezať asi, chce to čas.
Nie,to očkovanie sa tak neskoro neprejaví. Podľa mám zúbky, je toto správanie pre ne typické. Skús kúpiť calgel v lekárni,prípadne na noc nurofen .
On na od ockovania 2 tYzdne. Kazde dieta je ine. Moze to byt,ale aj nemusi
Zuby tiež si žalúdok môže zvykať na prikrm
Prvorodička ? Neboj sa neni chorý , sú to len zuby v pól roku začínajú nalievať 1tky , vsadím sa že do dvoch týždňov vylezú spodné 1tky .
zuby trapia najviac este predtym ako ich vidno vychadzat
Mozu to byt zuby a aj nemusia. Ja som na tieto zubate argumenty aj tak trosku alergicka. Daj na svoj pocit. Ak sa ti nezda, tak sa ti nezda a je tam asi dovod. Spravia krvny obraz a hotovo. Kym pridu vysledky, uz mozno bude okej a ty si povies,panikarila som zbytocne. A co? No a? To kazda z nas a nie raz. Aby nemal dobru farbu kvoli zubom? No neviem. Mozno len bojuje s nejakym virusom a nema to az taky tazky priebeh. A mozno si uz namyslas a prilis sledujes. Lenze ukludni ta iba stanovisko od dr, takze tieto "zubne rady" su podla mna len taka barlicka.
@lola92 nemusíš sa staviť, spodné jednotky mame už obidve vonku
@lola92 fuha, no som zvedavá, však ak sú za tým zuby, som len rada
@ladyvi tak ja tak či tak oslovím ešte doktorku, ore svoj pokoj v duši, prasne tak 👍
Treba pozriet ci nepojdu zubky, moze z toho byt. Pomaha gel na zubky, trochu to utlmi, v lekarni maju na vyber.
Skusit nensie davky prikrmu?
2 ciarocky pod vieckami vraj ukazuje exematicke dieta.
Mam 2 deti co maju AE a teraz sa to zhorsuje jesenou a zimou.
Môj syn bol taký z fenistilu.
moze byt reflux, mne tiez niekedy vygrckala po prikrmoch ked som jej skoro dala vodu po jedle.
okolo 7-8m uz presli grckanie.
ale je nesvoja ked jej idu zubky, hra sa cely den, usmieva sa ale vyzaduje si moju blizkost viacej. aj velmi slinta a preto viem ze zuby(vtedy menej papá)

Zúbky to nemôžu byť?:(