Je to hnedá alebo blond farba vláskov?
Spinava blond
akých vlasov? 😅 sorry, nedalo mi 😉
Farba? Plesata 🤣🤣🤣 Vlasky mu ešte len začínajú rast, to sa bude ešte všetko meniť
Ja viem že vlásky ešte len rastu ale tak som zvedava na akú farbu zatiaľ idu :/ na slnku sú ako biele
To je úplne jedno, na akú farbu idú. Môj syn mal v cca dvoch rokoch doslova biele blonďavé vlasy a asi rok nato mu začali tmavnúť. Teraz má 11 a svetlohnedé. Ja som mala ako malá tmavohnedé až čierne..časom doryšava a teraz mam obyčajné hnedé, také asi najbežnejšie so šedivým nádychom 🙂
Tieto vlásky nerieš, dcérka sa narodila vlasatá, čierno čierne háro, má rok a pol a vlásky hnedé, až blond... 😉😉
Tá farba sa väčšinou zmení.
a nie je to jedno na aku farbu idu ? :DDD ved vypadnu a budu uplne ine.
farba červenkastá...
Netrpezliva maminka 😀 Mozu byt blond alebo aj hnede. Ale pobavila ma ta plesatucka chlpkava hlavicka 😉
Máš to jedno moja dcéra bola úplná blondína do 3 r teraz má hnede
Hneda, blond vyzera uplne inak
bojiš sa že bude ryšava?
Bojim sa ze bude blond ja nechcem veľmi blondaka (ale jasne nič s tým neurobím) on na každej foto ma iné vlasy... vo vnútri ma uplne ako biele a vonku keď sme ma také ako na fotke
Su to hnede vlasky. Tak mozes byt spokojna.
Hnede
Tak podľa mňa záleží aj od toho ake vlasy máš ty a aké otec.😀 Hlavne nech je zdravé, farba vlasov sa časom zväčša stmaví. 😉
A prečo ti na tom až tak záleží?😅 Nie je to jedno? Bude mať takej farby vlasov aké sa mi budu hodiť 😉
Pocas prvych 3rokov syn prechadzal zo svetlo blond cez jemne blond rysavu na svetlo hnedu...a zrejme to este nie je finalne...
Ja mám hnedé vlasy, muž čierne. Syn sa narodil s hnedými vlasmi a po roku má špinavé blond. Tvoj má tiež blond a možno sa mu ešte zmenia.
To sú ešte veľmi malé vlasky... Neviem, aké staré je babo, ale ešte sa to bude meniť. Cez leto svetlejsie, cez zimu tmavšie... Uvidíte neskor

toto paperie odpadne a az kdesi cosi narastu vlasy kt sa casom este mozu zmenit(farba) ale toto co tam je je skor spinava blond